Haberler

Ender Mağden’den Edirne Ve Keşan Standına Ziyaret

Güncelleme:

Keşan Ticiret Borsası Başkan Ender Mağden Uluslar Arası Doğu Akdeniz Seyahat Ve Turizm Fuarı'(EMİTT ) Ndaki Edirne Ve Keşan Stantlarını Ziyaret Etti.

Keşan ticiret borsası başkan ender mağden uluslar arası doğu akdeniz seyahat ve turizm fuarı'(emitt ) ndaki edirne ve keşan stantlarını ziyaret etti.

12 Şubat 2011 Cumartesi günü 5 Nolu Salondaki Keşan standına gelen Mağden, burada Enver Yüksekdağ, Mustafa İşçimen, Cüneyt Yüksekdağ,Ergun Yayla ve Erdoğan Demir tarafından karşılandı. Maeğden standta yaptığı açıklamada, EMİTT Fuarı'nın bölgenin tanıtımı anlamında büyük önemi bulunduğunu vurgulayarak "Keşan,İpsala ve Enez olarak iyi bir birliktelik sağladık ve bu yılki fuara daha güçlü bir şekilde katıldık.

Keşan,İpsala, Enez, Çamlıca ve Mecidiye Belediyeleri ve İpsala Kaymakamlığı'nın yanı sıra Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası,İpsala Ticaret Borsası, Saros Körfezi Turizm ve Yatırımcılar Derneği, oda, dernek ve sivil toplum örgütlerimizin katkılarıyla standımızı hazırlayıp fuara katıldık. Bu fuarın bölgemize büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Mağden,Keşan standını ziyaretinin ardından Edirne standını da ziyaret etti ve burada da Edirne Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden Aynur Erbek tarafından karşılandı. Erbek,ziyaret nedeniyle Mağden'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title