Haberler

Emekli Olmak İçin Çektiği Kredi Parasını Düşürdü

Samsun'un İlkadım ilçesinde emekli olmak için çektiği kredinin içinde bulunduğu zarfı düşürdü.

Samsun'un İlkadım ilçesinde emekli olmak için çektiği kredinin içinde bulunduğu zarfı düşürdü. Kimliği belirsiz kişinin aldığı zarf, güvenlik kameralarına yansıdı.

Muhammet Yıldırım (57), dün çektiği kredi ile patronunda aldığı parayı zarfa koyduktan sonra otomobiline bıraktı. Bugün sabah saatlerinde eşi Fatma Yıldırım (55) hastaneye götürmek için arabaya bindi. Arabada zarfı gören Fatma Yıldırım, zarfı kucağına alarak Cedit Mahallesi'ndeki aile sağlığı merkezine gitti. Fatma Yıldırım, kucağından unuttuğu zarfı aracından inerken düşürdü.

Bir süre sonra zarfı arabada bulamayan Muhammet Yıldırım, sağlık merkezine gelerek çevredeki güvenlik kameralarına inceledi.

Eczanenin güvenlik kamerasını inceleyen Yıldırım, cüzdanın düşürülmesi ve bir kişinin alıp gittiğini görmesi üzerine durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Muhammet Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, zarfın içindeki parayla emekli olacağını söyledi.

Paranın 15 bin 200 lirasını patronunun verdiğini, 14 bin lira da oğlunun kredi çektiğini belirten Yıldırım, şöyle devam etti:

"Sabah parayı yatırmaya gidiyorum. Hanım, 'Benim iğnem var, sağlık ocağına getir' dedi. Arabaya bindik, para arabadaydı. Eşim, 'Buraya para bırakılır mı?' dedi, aldı eteğine koydu. İnerken de unuttu, düşürdü. Liman Kavşağı'na gittim, baktım para yok. Hanım çantasında unuttu diye düşündüm. Geri döndüm, 'Hanım bana parayı versene' dedim. 'Bende yok ki arabada' dedi. Zarfta 27 bin 200 lira vardı."

Parayı alan kişinin getirmesini isteyen Yıldırım, "Yıllardır çoluk çocuğumu okutmak için Bağ-Kur'umu ödeyemedim. Acıları onun için çekiyorum. Her şeyde Allah'ın hikmeti var. Haram param yok. Ben 24 saat direksiyon sallıyorum, bu parayı kazanıyorum." ifadesini kullandı.

Fatma Yıldırım da alan kişinin vicdanını dinleyip paraya getirmesini istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammet Yıldırım Samsun Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title