Haberler

Elazığ'da Gençlerin Coşkulu Bahar Şenliği

Elazığ'da gençlerin coşkulu bahar şenliğiElazığ Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri etkinliği, ünlü sanatçılar Şebnem Ferah ve Doğukan Manço'nun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Elazığ'da gençlerin coşkulu bahar şenliği

Elazığ Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri etkinliği, ünlü sanatçılar Şebnem Ferah ve Doğukan Manço'nun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Fırat Üniversitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen bahar şenlikleri etkinlikleri, bu yıl Şebnem Ferah ile Doğukan Manço'nun katılımıyla gerçekleşti. Üniversite kampüsünde yapılan bahar şenlikleri kutlamalarında, sanatçıların seslendirdiği şarkılarla gençler coşkulu anlar yaşadı. Binlerce öğrencinin katıldığı şenlikte konuşan sanatçı Doğukan Manço, gençlerle birlikte keyifli anlar geçirdiğini ifade ederek, Festival muhteşem geçti. İnanılmaz bir kitle vardı. En çoşkulu üniversite burasıydı. Elazığ'a ilk gelişim. Elazığ'ı çok merak ediyordum. Asker arkadaşım Elazığlıydı. Bu nedenle tek bağlantım arkadaşım sayesindeydi diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fırat Üniversitesi Doğukan Manço Şebnem Ferah Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title