Haberler

Ekonomik kriz Galler'i derinden sarstı: Evcil hayvan maması yiyen insanlar var

Güncelleme:

Birleşik Krallık'ta yüzde 11,1 ile son 41 yılın en yüksek enflasyon seviyesine ulaşıldı. Bu durum Galler'deki ekonomik durumu bambaşka bir boyuta taşıdı. Bir yardım kuruluşu görevlisi, bazı insanların evcil hayvan maması yediklerine tanık olduğunu söyledi.

Pandemi krizi ile başklayan ve ardından gelen Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte devam eden ekonomik dalgalanma kıta boyunca Avrupalıların zor günler geçirmelerine neden oluyor. Birleşik Krallık'ta enflasyon, yüzde 11,1'le son 41 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Bu durum milyonlarca vatandaşın hayatının zorlaşmasına sebep oldu.

GALLER'DE YOKSULLUK CİDDİ BOYUTLARA ULAŞTI

Vatandaşların en çok zorluk çektiği ülkelerden biri de Galler oldu. Yeni nüfus sayımı verileri, başkent Cardiff'te yoksulluğun ciddi boyutlara ulaştığını gösterdi.

Ekonomik kriz Galler'i derinden sarstı: Evcil hayvan maması yiyen insanlar var

"KEDİ-KÖPEK MAMASI YİNE İNSANLAR GÖRDÜM"

BBC'ye konuşan, doğu bölgesindeki Trowbridge'te toplum projesi yöneticisi Mark Seed, "Hala, kedi-köpek maması yiyen insanlar görmenin şokunu yaşıyorum. Yemeklerini radyatör üstünde ya da mumla ısıtmaya çalışan insanlar gördüm. Bunlar ürkütücü gerçekler" diye konuştu.

Ekonomik kriz Galler'i derinden sarstı: Evcil hayvan maması yiyen insanlar var

"HİKAYELER ŞAŞIRTICI AMA DOĞRU"

Hayat pahalılığının giderek arttığını ve insanlara temel gıda maddelerini karşılayacak kadar ödeme yapılmadığını söyleyen Seed, "şaşırtıcı hikayeler" olsa da anlatılanların doğru olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Galler Haberler

500

Yorumlar (12)

TC Behçet Korkmaz:

Sömürgeci devletlerin kustuklari gün olsun inşallah.kilicdaroglu İngiltere'den,avrupadan ABD den medet umuyor bunların sermayesi Arapların Araplar bütün varlıklarını çeksin şapa otururlar.CHP umudu gallermis ????????

33
73
yanıtYanıtla
Hikmet SAHIN:

onlar bizdeki %180 enflasyonu görsün şükür ederler. Ucuyoruz

68
26
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Kesin Haber kaynağı A haberdir

66
17
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Ingiltere AB den ayrıldı durum iyi değil yalnız koyunları kurt yer eğer bu savaş daha fazla sürerse ingiltere ve etrafı afrika ülkesine dönecek

29
51
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Hayvan maması daha pahalı değil mi ya?

70
8
yanıtYanıtla
ERKAN :

he öyle öyle hatta türkiyeye işçi yazılıyorlar ingilizler

57
14
yanıtYanıtla
Gülşah Alaz:

Gelecekteki Türkiye çok uzak değil. Allah sonumuzu hayır etsin.

33
29
yanıtYanıtla
mine evans:

Ben Galler de yasayan biri olarak bu yazilanlarin tamamen yalan haber oldugunu soyleyebilirim Ayrica evcil hayvan mamasi insan yemeklerinden daha ucuz degil Mantiksiz bir haber Burada yemek bankalari var bedava ihtiyaci olan gidip alabiliyor Bu uydurma palavra haberlere inanmayin ingiltereden Turkiye ye Isci yaziliyormus ??????Daha neler ????

48
8
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

sorun tamamen yönetenlerle alakali şuan tüm ülkeler yeni sistem kurma peşinde corana morana savaş felan yalan. ama yanliş yapiyorlar insanlarin piskolojileri bozuldu .

46
3
yanıtYanıtla
Erdal LEVENTYÜZ:

En iyi iki ada Ali babacan veya Temel karamollaoglu bunun disinda jim cukarsa ciksin cerez yibi yerler

3
34
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title