Haberler

Ekol Hastanesi Balıkesirspor için düzenlenen gecede 17 bin 82 forma satıldı

Güncelleme:

TFF 1. Ligde mücadele eden Ekol Hastanesi Balıkesirspor "omuz omuza" sloganıyla düzenlenen gecede, toplam 17 bin 82 forma satışı yapıldı.

TFF 1. Ligde mücadele eden Ekol Hastanesi Balıkesirspor "omuz omuza" sloganıyla düzenlenen gecede, toplam 17 bin 82 forma satışı yapıldı.

Avlu Konge ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Balıkesirsporlu futbolcular tam kadro katıldı.

Takım kaptanı Hırvat Kaleci Andrija Vukovic, Sezer Özmen, Serdar Güncü ve Berat Aydoğdu telefonun başına geçerek forma satışı gerçekleştirdi.

1 formanın 100 liradan satıldığı programda konuşan kaleci Vukovic, "5 yıldır bu şehirdeyim. Zaman zaman kulüp maddi sıkıntı içinde oldu. Ama şu anda en zor olduğu dönemi yaşıyor. Belediyelerin ve şehrin ileri gelenlerin takıma destek vermesini istiyoruz. Başka Balıkesir yok." dedi.

Kulüp Başkanı Kadir Dağlı da ligdeki yerlerinin kıymetini bilmeleri gerektiğini söyledi.

Hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayan Dağlı, şöyle konuştu:

"Yerli ve alt yapıdan yetiştirdiğimiz futbolcularımız bugün burada. Biz Balıkesirspor'u bu gençlerle kurtaracağız. Cengiz Ünder bunun en iyi örneği. Altyapımızın güçlendirmek istiyoruz. Balıkesirspor'un iş adamlarına, belediyeye para için gitmek isteyen bir kurum olsun istemiyorum. Ayrıca yendiğimiz zaman değil yenildiğimiz zaman da bizi yalnız bırakmayan siyaset ve basın istiyoruz."

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise Balıkesirspor'un kurulduğu 1966 tarihi dolayısıyla 1966 adet forma satın aldı. Yılmaz, daha sonra taraftarın isteği üzere aldığı forma sayısını 2 bine çıkardı.

Programa ilk olarak telefonla bağlanan takımın isim sponsoru İzmirli iş adamı Ekol Hastanesinin sahibi Mehmet Baz da 200 forma alarak Balıkesirspor'a destek verdi.

Ayrıca Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın Sındırgı ilçesinden gönderdiği 30 yıllık Atatürk portreli Yağcıbedir halısı açık artırma ile satışa çıkarıldı.

Suriye sınırında görev yapan Balıkesirli bir Mehmetçiğin telefonla arayıp forma satın alarak salondakilere duygu dolu anlar yaşattığı ekinlikte, 17 bin 82 forma satıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesirspor Cep Telefonu Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title