Haberler

Eğlenceden Gelirken Uçuruma Uçtular: 3 Yaralı

Ankara'nın Beypazarı İlçesi İnözü Vadisi 6'ncı kilometresinde, Kıbrıscık Karagöl istikametinden gelen Mustafa Güngör'ün kullandığı 06 HA 844 plakalı araç yolun sağında bulunan 50 metrelik uçuruma uçtu

CEP TELEFONU HAYAT KURTARDI

Ankara'nın Beypazarı İlçesi İnözü Vadisi 6'ncı kilometresinde, Kıbrıscık Karagöl istikametinden gelen Mustafa Güngör'ün kullandığı 06 HA 844 plakalı araç yolun sağında bulunan 50 metrelik uçuruma uçtu. Otomobil içinde bulunan Mustafa Güngör (42), Ünal Kaplan (55) hafif, Niyazi Özyol (62) ağır yaralandı.

Olay, Bolu Kıbrıscık istikametinden Beypazarı'na gelirken Beypazarı'na 6 km kala İnözü Vadisi Beypazarı Maden suyu yakınlarında meydana geldi. Virajsız dümdüz yolda meydana gelen kazanın peş peşe gelen iki araçtan arkada kalan aracın ışıklarının görünmez olması nedeniyle önde giden 06 BAR 30 plakalı araç sürücüsü Hasan Yıldırım'ın durumu fark etmesi üzerine arkadaşlarını aramak için geri dönerek araması sonucu kazanın olduğu ortaya çıktı.

Beypazarı işadamlarından Hasan Yıldırım adındaki iş adamı olayı şöyle anlattı: "Ben Bolu'dan geliyordum. Bolu Kıbrıscık Karagöl tesislerine uğradım. Orada bu arkadaşlarla karşılaştım. Hep birlikte, 2 araba, önlü, arkalı, Beypazarı'na gitmek üzere yola koyulduk. Beypazarı'na yaklaşınca arkamızda gelen araç ışığını görmeyince meraklandık geri döndük. Orayı aradık, burayı aradık bulamadık. Daha sonra yol kenarında bulunan tel örgülerin ezildiğini fark ettik. Acaba buradan mı uçtular derken cep telefonundan biz aşağıdayız uçtuk bizi buradan kurtarın diye aradılar. Tel örgülerin oraya gittiğimizde 60 metre aşağıda dere içinde aracın ışıklarını gördük. Hemen 112 ye haber verdik. Jandarmayı ve polisi aradık. Aracı kullanan Mustafa Güngör cep telefonu ile çevresini aramış. İlk kurtarmaya gelen vatandaşlar oldu. Sonra ambulans geldi. Yol düm düz yol. Viraj yok. Nasıl uçtuklarını bilmiyoruz. Kıbrıscık tarafına araçlar gidiyordu. Büyük ihtimalle önden gelen araçların farı gözlerini aldı, direksiyon hakimiyetini kaybedince uçuruma uçtular, ben böyle tahmin ediyorum" dedi.

Yaralılardan aracın sahibi Ünal Kaplan'ın ve Mustafa Güngör uçuruma uçan araçtan kendilerinin çıktıkları ancak Niyazi Özyol'un araç içinde sıkıştığı ve ağır yaralandığı görüldü. Ağır yaralı Niyazi Özyol'un zifiri karanlıkta araçtan kurtarma çalışmalarına vatandaşlar ile Beypazarı Belediyesi Kurtarma ekipleri katıldılar. Daha sonra uçuruma inen 112 acil servis görevlileri ağır yaralı Niyazi Özyol'a ilk müdahaleyi yaparak vatandaşların da yardımı ile sedye üzerinde uçurumdan yukarıya çıkardılar. Yukarıya çıkartılan ağır yaralı Niyazi Özyol'a yol üzerinde yeniden bir müdahale yapılarak ambulansa konuldu. Hafif yaralı olan Ünal Kaplan ve Mustafa Güngör ise başka ambulansla konularak tüm yaralılar Beypazarı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title