Haberler

Eğitim-Bir-Sen Öğretmene Şiddeti Kınadı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da öğretmene yönelik saldırıyı kınayan Eğitim Bir Sen'li üyeler, yaşananların bir daha tekrarlanmaması dileğinde bulundu.

Şanlıurfa'da Karaköprü Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Başyardımcısı Mustafa Canpolat'ın öğrenciler tarafından darp edilmesi Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından kınandı.

Olayla ilgili basın açıklamasında bulunan Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, bu olayı yapanları şiddetle kınadıklarını söyledi. Coşkun, "Öğrencilerin ders esnasında öğretmenlerini dinlemesi gereken saatlerde bu şekilde öğretmenine saldırabilecek kadar, şiddete başvurması anlaşılabilecek bir durum değildir. Bu şiddet sarmalını besleyen hangi zihniyet olursa olsun karşısında durmak hepimizin insanlık görevidir" dedi.

'FATURA HERKESE ÇIKACAKTIR'

Ege Üniversitesi'nde yaşamını yitiren Fikret Çakıroğlu ve Mersin'de yaşamını yitiren Özgecan Aslan olayların da değinen Coşkun bunun faturasının herkese çıkacağını kaydetti. Coşkun, "Geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi'nde yaşamını yitiren Fırat Çakıroğlu kardeşimize Allah'tan rahmet ailesine de baş sağlığı diliyoruz. Ülkemizin girdiği seçim sürecindeki hesaptan dolayı karıştırmak, kardeşi kardeşe kırdırmak yeni Fırat'ları ve Özgecan'ları toprağa gömmenin faturası herkese çıkacaktır. Yıllardan beridir özelde öğretmenlere genelde tüm memurlara yapılan her saldırıda gündeme gelen güvenlik zafiyeti bu gün bir kez daha canımızın yanmasına sebeptir" diye konuştu.

'ŞİDDET YERİNE ŞEFKAT'

Okullarda şiddettin, değil şefkatin yeşermesi gerektiğini belirten Coşkun, "Her saldırıdan sonra bu son olsun temennileriyle bitirdiğimiz açıklamalarımıza rağmen kirli eller, karanlık oyunlar her seferinde bir yerden yara açmaya devam etmektedir. Okullarımız şiddetin değil, şefkatin merhametin yeşermesi gereken ortamlar iken bu şekilde saldırılarla anılır olması bizleri derinden yaralamaktadır" ifadelerini kullandı. Coşkun, ayrıca yapılan bu saldırıyı kınamak için Cuma günü (bugün) saat 13.30'da Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde basın açıklamaları yapacaklarını duyurdu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eğitim Bir Sen İbrahim Coşkun Şanlıurfa Eğitim Yerel Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title