Haberler

Eğitim-Bir-Sen'li Kadınlar Beylikdüzü'nde Buluştu

Güncelleme:

İsmail Yalçın, Eğitim Bir Sen Beylikdüzü Şubesi Kadın Komisyonu'nun düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Eğitim Birsen'li Kadınlar Özel Günlerinde Beylikdüzü'nde Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Eğitim Birsen Beylikdüzü Şubesi Kadın Komisyonu'nun düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Eğitim Birsen Beylikdüzü Şubesi Kadın Komisyonu Beylikdüzü'nde buluştu. Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi'ndeki kahvaltılı etkinliğe Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın'ın yanı sıra, Büyükçekmece Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da katıldı. Etkinlikte, bayan öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Kaymakam Demirkol ve Başkan Yardımcısı Yalçın, öğretmenlere karanfil dağıttı. Kahvaltılı programda konuşan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, kadınlara dünyada ve ülkemizde hukuki olarak verilen değerin uygulamada da karşılığının olması için özen gösterilmesi gerektiğini dile getirdi. Görevleri gereği öğretmenlerle çoğu zaman bir arada olduklarını dile getiren Kaymakam Demirkol, sosyal etkinliklerle de desteklememin önemli olduğunu ifade etti.

"Öğretmenlerimiz Önemli Bir Misyon Üstleniyor"

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ise konuşmasında öğretmenlerin çok kutsal bir meslek olduğunu ifade etti. Şiddete karşı insanların bilinçlenebilmesi için toplumun eğitilmesinde öğretmenlerin önemli bir misyon üstlendiğini belirten Yalçın, bu konuda da toplumun öğretmenlere katkı sağlaması gerektiğini dile getirdi. Yalçın, bayan öğretmenlerin sadece kendi çocuğunun değil, okuldaki çocukların ve toplumun anası olduğunu da sözlerine ekledi.

Öğretmenlere Karanfil Dağıtıldı

Beylikdüzü Atatürk Öğretmen Evi Müdürü ve Eğitim Birsen Beylikdüzü Şube Başkanı Adem Özel de konuşmasında öğretmenlerin hiçbir kısıtlamaya maruz kalmamaları ve toplum hayatında yer almaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi. Özel, öğretmenlerin diğer sosyal haklarının elde edilmesi ve savunulması için de ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Eğitim Birsen Beylikdüzü Şube Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Şen'in de konuşma yaptığı programda, Kaymakam Demirkol ve Başkan Yardımcısı Yalçın, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak karanfil dağıttı. Çekiliş yapılarak, hediyelerin dağıtıldığı etkinlikte bayan öğretmenler müzik eşliğinde eğlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Mesut Demirkol Eğitim Bir Sen Beylikdüzü Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title