Haberler

'Efes Kızları' Yeni Sezon Seçmeleri Yapıldı

Güncelleme:

Efes Kızları'nın 'Yeni Sezon Seçmeleri' 14-15 Eylül tarihlerinde Efes Kızları Akademi kapsamında gerçekleşti.

2002 yılından itibaren tam 11 sezondur Anadolu Efes Spor Kulübü'nün maçlarına renk ve heyecan katan Efes Kızları'nın 'Yeni Sezon Seçmeleri' 14-15 Eylül tarihlerinde Efes Kızları Akademi kapsamında gerçekleşti. Aralarında ünlü İngiliz dansçı ve koreograf Jay Revell'in de bulunduğu jüri, iki gün boyunca tüm adayları izleyerek kararını verdi. Efes Kızları 2013-14 sezonu takımı Tuğba İldiz, Fatoş Albayrak, Pelin Sezişli, Mona Lisa Oygut, Büşra Eyen, Tatyana Nakhodkina, Lara Günaydın, Ebru Şahin ve Müjgan Savaş'tan oluşuyor.

Türkiye'nin basketboldaki gururu Anadolu Efes Spor Kulübü'nün maçlarının devre aralarında ve molalarında takımı destekleyen, maçlarına renk katan ve seyirciyi coşturan Efes Kızları'nın yeni sezon seçmeleri 14-15 Eylül tarihlerinde İstanbul'da Ataköy Sports International'da gerçekleşti. "Efes Kızları Akademi" etkinliği kapsamında yapılan seçmelerde, geçtiğimiz sezon Efes Kızları kadrosunda yer alan dansçılar ile daha önce gerçekleştirilen workshop'lara katılan yeni adaylar yer aldı. 2 gün süren workshop'lar sonucunda Efes Kızları'nın yeni sezondaki kadrosu belli oldu. Geçtiğimiz sezonun kadrosundan 6 dansçı yeni sezon için de takıma seçilmeyi başarırken, seçmelere Ankara'dan katılan Lara Günaydın ile Müjgan Savaş ve İzmir'den katılan Ebru Şahin takımın yeni üyeleri oldular. Workshop'lara, aralarında Rihanna, Cheryl Cole ve Leona Lewis gibi isimlerle çalışmış ünlü İngiliz dansçı ve koreograf Jay Revell'in de bulunduğu önemli isimler, eğitmen ve jüri üyesi olarak katıldı.

Yeni sezonda sahalarda yer alacak Efes Kızları ekibi Tuğba İldiz, Fatoş Albayrak, Pelin Sezişli, Mona Lisa Oygut, Büşra Eyen, Tatyana Nakhodkina, Lara Günaydın, Ebru Şahin ve Müjgan Savaş'tan oluşuyor.

"Efes Kızları" Kriterleri;

Anadolu Efes Spor Kulübü kurum kültürüne uygun

Düzgün fizikli

Takım ruhuna sahip

En az lise mezunu

Özel hayatına dikkat eden

Disiplinli

Anadolu Efes Spor Kulübü taraftarı olan

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Efes Mona Lisa Eylül Güncel Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title