Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, partisinin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, partisinin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Pekcanlı mesajında, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'nin 98. yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

CHP'nin, altı okun değerleriyle Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde iktidara yürüdüğünü ifade eden Pekcanlı, "Cumhuriyetin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağımıza olan inancımla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı şükran ve rahmetle anıyor, partimizin 98. yılını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

-Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği faaliyetlerine başladı

Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kuruldu.

Dernek başkanlığına getirilen Ahmet Yence, yaptığı yazılı açıklamada, Yeşilay çatısı altında yürütülen bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarına destek vererek, bireylerin yaşam kalitesini arttırmak için spor kulübü kurmaya karar verdiklerini belirtti.

Zekeriya Bayrak, Emrah Ceylan, Cemal Turan, Cemal Seçkin, Ferit Kuzgun ve Hasan Bayır'ın da yer aldığı yönetimin Devlet Konuk Evi'ndeki ilk toplantıyla faaliyetlerine başladığını aktaran Yence, şunları kaydetti:

"Kulübümüz Yeşilbis Bisiklet topluluğuyla haftalık turlarını başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Önümüzdeki dönem faaliyetlerinin Yeşilay temel değer ve ilkelerine uyumlu bir şekilde planlanarak, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden bağımlılıkla mücadelede kesintisiz artan bir ivmeyle profesyonel gönüllülük esası ve insanlığa fayda şiarıyla sürdürülmesi kararlaştırılmıştır. Yakın gelecekte yüzme, fitness, atletizm, judo, halkoyunları ve yürüyüş gibi branşlarda halka yönelik çalışmalarımız başlayacaktır. Kulübümüzün Edirne'mize hayırlı olmasını diliyoruz."

Toplantıya Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç ve Yeşilay Şube Başkanı Müzekka Bayrak da katıldı.

Özen'den aşı çağrısı

Edirne Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Harun Özen, aşı olmayanlara sevdiklerini ve kendilerini düşünerek aşı yaptırmaları çağrısında bulundu.

Özen, Yüksel Yeşil İlkokulu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, kantinci esnafı olarak öğrencilerle tekrar buluşmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Kovid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 19 ay ara verdikleri iş hayatlarında zor günler geçirdiklerini belirten Özen, "Pandemi döneminde en çok mağdur olan esnaf gruplarından bir tanesiyiz. Sabrettik, sonunda okullarımıza ve iş yerlerimize çok şükür ki dönebildik. Aşı olmayanlara tavsiyem önce sevdiklerini ve kendilerini düşünerek aşı yaptırmalarıdır. İşimizin bilinci ve sorumluluğu ile salgın tedbirlerinden asla taviz vermeden kaldığımız yerden en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımıza ve tüm kantinci esnafımıza yeni dönem hayırlı olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi COVIRAN Bereket Edirne Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title