Haberler

Edibe Sözen'den 10 Kasım mesajı

Güncelleme:

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Edibe Sözen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 81. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Edibe Sözen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 81. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sözen, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihe adını altın harflerle yazdırmış büyük bir asker, fikirleri ile dünya devletlerine örnek olmuş bir büyük devlet adamı olduğunu vurguladı. Sözen mesajında, "Milli ve manevi değerlerimiz, bir milleti ayakta tutan yegane varlık sebebimizdir. Türkiye Cumhuriyeti, istikrarla büyümeye devam ederken karşısına çıkan her engeli milletimizden aldığı güç ve demokrasinin sarsılmaz iradesiyle aşmış ve aşmaya da devam etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizle verdiği var olma mücadelesini gerçekleştirirken, kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni "En Büyük Eserim" diyerek gelecek nesillere emanet etmiştir. Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet'e sahip çıkmak ve dünyaya örnek teşkil eden fikirlerini ve başarılarını, gelecek nesillere aktarmak en büyük sorumluluğumuzdur. Hasan Kalyoncu Üniversitesi sorumluluğunun bilinciyle vatanına, milli değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek ve 2023 hedefine ulaşmak için yorulmadan çalışmalarına devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Baş Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 81. sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Edibe Sözen Türkiye Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title