Haberler

Düzce'nin Yığılca ilçesinde Sarıkaya Mağarası'na ücretsiz kültür turları düzenlendi

Güncelleme:

Düzce'nin Yığılca ilçesinde Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Sarıkaya Mağarası'na ücretsiz kültür turları düzenlendi. Kireç taşlarıyla oluşmuş sarkıtlar ve içinde barındırdığı şelaleleriyle dikkati çeken Sarıkaya Mağarası, bayram tatilinde de ziyaretçilerden ilgi gördü. Yığılca Belediyesince ücretsiz servislerle götürülen ziyaretçiler, hep birlikte gezerek mağaranın güzelliklerini keşfetti. Misafirlere çeşitli ikramlar da sunuldu. Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, mağaranın ilçenin ve Türkiye'nin önemli turizm değerlerinden biri olduğunu belirterek, bayram tatilinde yoğunluğun artmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Sarıkaya Mağarası'na ücretsiz kültür turları düzenlendi.

Kireç taşlarıyla oluşmuş sarkıtlar ve içinde barındırdığı şelaleleriyle dikkati çeken Sarıkaya Mağarası, bayram tatilinde de ziyaretçilerden ilgi gördü.

Yığılca Belediyesince ücretsiz servislerle götürülen ziyaretçiler, hep birlikte gezerek mağaranın güzelliklerini keşfetti.

Misafirlere çeşitli ikramlar da sunuldu.

Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, mağaranın ilçenin ve Türkiye'nin önemli turizm değerlerinden biri olduğunu belirterek, bayram tatilinde yoğunluğun artmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Türkiye Düzce Kültür Yerel Haberler Turizm Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title