Haberler

Düzce'de Türk Sanat Müziği Rüzgârı Esti

Güncelleme:

Düzce Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu yaz konseriyle musiki severleri mest etti.

Segah makamından Hüzzam şarkılara

Düzce'de Türk Sanat Müziği rüzgârı esti

TRT Sanatçısı AyşeTaş yönetimindeki koro, Düzce Üniversitesi konferans salonunda Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

TRT sanatçısı Ayşe Taş yönetimindeki Düzce Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu yılın ikinci konseri için Düzce Üniversitesi Salonu'nda müzikseverlerle buluştu. 45 sanatçı ve müzisyenlerden oluşan koro, Segah makamından Hüzzam şarkılara birbirinden güzel eserleri konserde seslendirdi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Belediyesi'nin kültür sanat etkinliklerinin kentte sosyal yaşamı canlandırdığını belirterek, "Türk Sanat Müziği koromuz bu akşam bize muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Düzce Belediyesi'nin kültür- sanat alanında ne kadar doğru işler yaptığını bu etkinliklerde daha iyi görüyoruz.Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Düzce Belediyesi'nin sosyal kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde, Düzce Üniversitesi konferans salonunu dolduran müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı. Yaklaşık 3 saat süren Türk Sanat Müziği Konserinde Sadettin Kaynak'tan Hacı Arif Bey'e, Yesari Asım Arsoy'dan Teoman Alpay'a kadar pek çok değerli bestekara ait sevilen eserler seslendirildi. Ayrılık Yaman Kelime, Olmaz İlaç Sine-İ Sad-Pareme, Bala Çiçek Açar Bahar Gelende, Seni Her Dem Anıyorum, Dargın Ayrılmayalım Diye, Gözlerinden İçti Gönlüm Neş'eyi, Leyla Bir Özge Candır gibi şarkılarla müzikseverler mest oldu, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Solistler; Sibel Bıyıklı, Ali Güngüt, Gizem Akçit, Haydar Kuşcu,Özcan Yürekli, Sevcan Akgül, Erdoğan Temiz, Ferdi Keman, Didem Arslan, Serpil Dede, Birgül Devrim ve Meral Hanlıoğlu Segah makamından Hüzzam şarkılara uzanan zengin bir repertuarla izleyenlerin karşısına çıktı. Programın son bölümünde Şef Ayşe Taş sahne aldı ve müzikseverlere muhteşem yorumu ile keyifli anlar yaşattı.

Müzikseverlerin ilgiyle izlediği konserde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Alay Komutanı Albay Ramazan Akça başta olmak üzere Düzce protokol mensupları, Belediye Meclis üyeleri, davetliler hazır bulundu. Başkan Bayram konser sonunda Şef Ayşe Taş'a çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Düzce Üniversitesi İsmail Bayram Ayşe Taş Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title