Haberler

Düzce'de NATO Bayrağı Yakıldı

Güncelleme:

Afganistan'da ABD'nin Bagram askeri üssünde Kur'an-ı Kerimin yakıldığının ortaya çıkmasının ardından protesto gösterileri devam ediyor.

Afganistan'da ABD'nin Bagram askeri üssünde Kur'an-ı Kerimin yakıldığının ortaya çıkmasının ardından protesto gösterileri devam ediyor. Saadet Partisi Düzce teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde NATO bayrağı yakıldı.

Düzce Anıtpark'ta düzenlenen mitingde Afganistan'da ABD'nin Bagram askeri üssünde Kur'an-ı Kerimin yakılması protesto edildi. Saadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir, bu gün burada Afganistan'daki Amerika Üssü'nde inancımızın merkezi Rabbimizin mesajı Kur'ana yapılan saldırıya tepki göstermek için bir araya geldiklerini söyledi.

Ortadoğu merkezli İslam coğrafyasında oluk oluk müslüman kanı akıtıldığını anlatan Gökdemir, şunları söyledi:

"Siyonizmin uyguladığı çeşitli yöntemlerle Filistin'de, Irak'ta, Libya'da, Mısır'da, Suriye'de, Afganistan'da, Pakistan, Çeçenistan, Yemen ve Bahreyn'de müslüman kardeşlerimiz katledilmektedir. Peki, bu olaylar karşısında biz ne yapıyoruz? Türkiyeli Müslümanlar olarak işkencelere maruz kaldık, öldürüldük. Biz sustuk. Irak'ta kızlarımıza tecavüz ettiler. Biz yine sustuk. Askerimizin başına çuval geçirdiler. Biz yine susturulduk. Siyonistler Mavi Marmara'da 9 kardeşimizi şehit etti. Biz yine susturulduk."

Şimdi de Kur'an-ı kerime saldırıldığını anlatan Gökdemir, sözlerine şöyle devam etti:

"İşte o nedenle buradayız ve sabrımız tükenmiştir. Biz biliyoruz ki, Haçlı İttifakı'nın kini hiçbir zaman bitmez. Irak'a saldırırken Bush 'Bu bir haçlı seferidir' demedi mi? Libya'ya saldırırken Fransız İçişleri Bakanı haçlı seferinden söz etti mi, etmedi mi? Zamanın İngiltere Başbakanı Teacher 1989'da 'NATO'nun yönünü kırmızıdan yeşile yani Sovyetler Birliği'nden İslam ülkelerine çevirelim' demedi mi? Öyleyse Türkiye olarak bizim NATO'da ne işimiz var?"

Daha geçen hafta NATO Genel Sekreteri Rasmussen'in Ankara'ya geldiğini anlatan Gökdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"NATO'ya girişimizin 60. yılını kutlamak, bir dizi önemli konuyu Cumhurbaşkanımız ve Dışişleri Bakanımız ile görüşmek için geldi. Kim bu Rasmussen? Efendimize (S.A.V.) hakaret edilen ülkenin başbakanıydı ve 'Benim ülkemde demokrasi var. İsteyen herkes her şeyi söyler ve yazar' dediği için ödüllendirildi ve NATO Genel Sekreterliğine getirildi. Efendimize hakaret edilmesine rağmen Türkiye,

Rasmussen'in Genel Sekreterliği'ni onayladı. Özür dileyecekti güya! NATO genel sekreter yardımcısı Türk olacaktı güya. Ne zaman uyanacağız? Tek işi İslam'a saldırmak olan NATO'dan hemen şimdi ayrılmalıyız."

Basın açıklamasının ardından alanı dolduranlar tarafından NATO Bayrağı yakıldı. Bayrağın yakılmasının ardından gurup olaysız dağıldı.

- DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Selim Gökdemir Afganistan Düzce Politika Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

title