Haberler

Dünya Şampiyonu Güreşçiye Hemşehrilerinden Destek

Güncelleme:

Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan hemşehrileri Furkan Bayrak'ı ödüllendirdi.

İstanbul'da yaşayan Samsunlular tarafından kurulan çeşitli sivil toplum örgütleri, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan hemşehrileri Furkan Bayrak'ı ödüllendirdi.

Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Furkan Bayrak'a başarılarından dolayı İstanbul'da faaliyet gösteren, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) ile Anadolu Samsunlular Dernekler Federasyonu (SAMDEF) tarafından ödül verildi. Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan Samsun Bafralı Furkan Bayrak'ın başarısına Samsunlu sivil toplum kuruluşlarından destek verdi. Yenibosna'da bir Bafralı işadamının yiyecek tesislerinde düzenlenen törenle Furkan'a SAMKON ile SAMDEF genel başkanları tarafından birer cumhuriyet altını ile çeşitli ev eşyası hediye edildi.

"HER TÜRLÜ DESTEĞİ BUNDAN SONRA DA VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Törende bir konuşma yapan SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, dünya şampiyonu Furkan Bayrak'ın başarısıyla büyük gurur duyduklarını belirterek, "Kendisi hem Türkiye'yi hem de Samsun'u bütün dünyada başarılı bir şekilde tanıtmıştır. Bundan sonra Samsunlu kardeşlerimizin bu başarıları kazanması için konfederasyon olarak elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. SAMDEF Genel Başkanı Dilek Kiraz ise başarılarından dolayı Furkan Bayrak'ı tebrik ederek, "Kendisinden daha büyük başarılar bekliyoruz. Biz federasyon olarak kendisine her türlü desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" dedi.

"OLİMPİYATLARDA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM"

Furkan Bayrak, Türkiye'yi dünya şampiyonasında başarıyla temsil ettiğini dile getirerek yaşadığı mutluluğu anlattı. Bayrak, "Türkiye'ye döndüğümde çok güzel bir şekilde karşılandık. Beni yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren Samsunlu büyüklerime teşekkür ediyorum. Seneye İstanbul'da Avrupa Şampiyonası olacak. İnşallah orada ve de olimpiyatlarda şampiyon olmak istiyorum" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Furkan Bayrak İstanbul Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakmadan Geçme

Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Babalar günü ne zaman 2024? Babalar günü hangi gün? #129492 YKS'ye makyajlı girilir mi? ÖSYM sınavlarında makyaj yasak mı? 8 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YKS şort giyilir mi, ÖSYM sınavında şort yasak mı? #129300 8 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title