Haberler

Avrupa Birliği Bakanı Bağış, İş Adamlarıyla Buluştu

Güncelleme:

Avrupa Birliği Bakanı Bağış, Dünya Ekonomik Forumu 2014 İstanbul Zirvesi hazırlıkları kapsamında forum yöneticileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Dünya Ekonomik Forumu 2014 İstanbul Zirvesi hazırlıkları kapsamında, Forum yöneticileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Bağış, Hyatt Regency Otel'de, Nisan ayında yapılacak olan Dünya Ekonomik Forumu 2014 İstanbul Zirvesi hazırlıkları kapsamında düzenlenen resepsiyon ve yemeğe katıldı.

Yemek öncesi basın mensuplarının görüntü aldığı toplantının açılış konuşması yapan Cüneyt Zapsu, Davos'un yeniden İstanbul'a geldiğini söyledi.

Dünyada iş hayatının önde gelen temsilcilerini, kanaat önderlerini ve siyasetçileri buluşturan en büyük platformun Dünya Ekonomik Forumu olduğunu belirten Zapsu, "Forum, 27-29 Nisan 2014 tarihleri arasında Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrasya toplantısını tekrardan İstanbul'da, inşallah yapacaklar" dedi.

Açılış konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam eden yemeğe, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın yanı sıra, Dünya Ekonomik Forumu Genel Direktörü Robert Greenhill, Dünya Ekonomik Forumu Avrupa Direktörü Nicholas Davis, Dünya Ekonomik Forumu Avrupa Direktör Yardımcısı Tanya Milberg ve iş adamları katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Egemen Bağış Cüneyd Zapsu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title