Haberler

Dünya Basın Mensupları Derneği Önemli Misafirleri Ağırladı

Güncelleme:

Dünya basın mensupları derneği yaptığı yemekli toplantıda önemli isimleri ağırladı.

Dünya Basın Mensupları Derneği genel başkanı yaptığı konuşmada basın mensuplarına destek verilmesi gerektiğini her zaman olduğu gibi bir kez daha vurguladı. Yüz kişiden fazla çalışanı olan her iş yerinde bir basın mensubu çalıştırılırsa, hem haberlerinin medyada daha kolay yer alabileceğini ve bu sayede reklamlarının yapılmış olacağını özetleyen Muzaffer Tunç iş dünyasının nabzının reklamla atacağını dile getirerek daha çok kitleye ulaşmanın tek yolunun medya olduğunu belirtti. TUNÇ medya dünyanın nabzıdır dedi.

Toplantıda MHP Milletvekili Arzu ERDEM bir konuşma yaparak bu tür toplantıların çok önemli olduğunu ve Muzaffer beyin yaklaşık 5 yıldır bu toplantıları aralıksız yapmaya devam ettiğini, buradaki amacın iş adamları ve basını buluşturarak, insanların tanışarak birbirlerinden istifade edebilmelerini amaçladıklarını söyledi. Arzu Erdem kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Bir basın mensubunun "Kadın cinayetleri ve kadına karşı olan şiddet gittikçe artıyor. Bunu önlemek için mecliste çalışmalar yapılıyor mu? Ya da neler yapılabilir" sorusuna şöyle cevapladı. Ülkemizde, sığınma evlerinin yetersiz olduğunu vurgularken, kadına meslek edindirmek gerektiğinin altını çizdi. Gün geçtikçe boşanmaların arttığı bir ülkede yaşıyoruz. Bu olanlar ne yazıkki çok üzücü. Ben eğitim yetersizliğinin olduğunu düşünüyorum. Geçim sıkıntılarıda var ama hiç biri bir kadını incitme sebebi olmamalı dedi. Bakanlıkta bu konunun ele alındığını henüz sonucun ne olacağını bilmediğini söyleyen milletvekili,"ben sizi dinlemek ve isteklerinizi sorunlarınızı iletmek için buradayım. Dilerim sorunlar çözüme ulaşır. Temennim, barış, huzur, sevgi dolu ailelerin olmasıdır. Bunun gerçekleşmesi için bana ne düşüyorsa elimden geleni yapmaya hazırım dedi.

Toplantıya, İş Adamları, BESAM Yönetim Kurulu Başkanı, Esnaf Sanatkarlar ve İş Adamları Derneği Başkanı, Sanatçılar, Gazeteciler ve Basın mensupları katıldı. 100 e yakın misafirin katıldığı ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda her bir misafir mikrofonu alıp kendini tanıttı. Projeler paylaşıldı. Bir hatıra fotoğrafı çekilmesi ile toplantı sona erdi.

Fatma ÇELİK


Kaynak: Bültenler / Güncel

Arzu Erdem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title