Haberler

Dümen Taciz Etti mi?

Haydar Dümen: "Ben Taciz Yapacak Biri miyim, Yapacak Yaşta mıyım" Dedi.

Cinsel yaşam uzmanı Prof.Dr. Haydar Dümen'in Cihangir Sıraselviler Caddesi üzerinde bulunan muayenehanesi, bugün saat 15.00 sıralarında silahlı bir kişi tarafından basıldı.

Dr. Haydar Dümen içerideyken meydana gelen baskında, saldırganın silahının tutukluk yaptığı belirtildi. Olaydan sonra gözaltına alınan ve Dr. Haydar Dümen'in şikayetçi olduğu saldırgan Hüseyin A., Karaköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Karakola gelen Dümen, buradan çıkarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gitti.

Şubede ifadesinin alınmasının ardından çıkışta gazetecilere konuşan Dümen, "Yaklaşık bir aydır bir takım mihraklar aleyhimde yayınlar yapılıyor. Bu çok acı. Ölüm tehditleri alıyorum. Bununla ilgili bir ay önce savcılığa suç duyurusunda başvurmuştum. Telefonlarım dinleniyor. Bunun devamında da bugün bu olay oldu. Heralde birileri gündem yaratmak istiyor ya da büyük bir oyunun parçası olarak oynanıyor. Benim en ufak bir sorunum olmadığını biliyorsunuz." dedi.

Zanlının 'taciz suçlaması'nda bulunmasına yönelik sorusuya Dümen, "Birşey diyecek tabi bunlar en kolay suçlamalarıdır, kanıtı yok. Ben taciz yapacak birimiyim, yapacak yaştamıyım" dedi.

( Mehmet AKTARAN - Hasan YILDIRIM - ünsal çAKİN / İSTANBUL / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title