Haberler

DSP İzmit'ten 'Anneler Günü' Mesajı

Güncelleme:

DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım Kahraman yaptığı basın açıklamasıyla anneler günü mesajı yayınladı.

DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım Kahraman yaptığı basın açıklamasında anneler gününü kutladı. Kahraman, "Ailenin temel direği olan anneler, hiç eksilmeyen bir sevginin, sonsuz bir sabrın, fedakarlığın, iyiliğin, şefkatin, kısacası en temiz ve en masum duyguların timsalidir. O nedenledir ki, anne sevgisi, başka hiçbir sevgiyle kıyaslanamaz. Yine o nedenledir ki, başka hiçbir sevgi, anne sevgisinin yerine konulamaz. Çocuklarını sağlıklı nesiller olarak yetiştirebilmek için büyük fedakarlık gösteren annelerimiz, bu çabalarıyla yarınların güçlü temellerini de atmaktadırlar. Çocuklar hayata dair ne varsa annelerden öğrenirler. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Hayatla aramızdaki en güçlü bağ olan annelerimiz, sevgisini ve sıcaklığını her zaman aradığımız, yeri doldurulamaz varlıklarımızdır" dedi.

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sözlerine şöyle devam eden Kahraman, " Bugün dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuzlukların temelinde sevgisizlik, hoşgörüsüzlük ve acımasızlık yatmaktadır. İnsanlık, kendi huzuru ve geleceği için annelik gibi sonsuz bir sevgi kaynağını değerlendirememektedir. Anneler, sevginin en yücesine layıktır. Ama anneleri, sadece sevmek ve sadece Anneler Günü'nde anmak yetmez. Annelere, hak ettikleri değeri her zaman vermeli ve toplumsal statülerini geliştirmeliyiz. Ayrıca annelerin, toplumsal yaşamın her alanında yer almalarını sağlamalıyız. İnanıyorum ki, o zaman dünyada sevgi ve hoşgörü egemen olacak; savaşlar ve terör yerini barışa bırakacak; yoksulluk, adaletsizlik azalacak; acımasızlık, çevre ve doğa katliamı son bulacaktır. Kısaca, dünya daha güzel, daha yaşanılır olacaktır. Bir anne ve kadın olarak tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten duygularımla kutlar; esenlikler dilerim" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hülya Yıldırım Anneler Günü Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title