Haberler

Dr. Ekrem Karakaya'nın acısı dinmeden bir korkunç tehdit daha: Siz öldürülmeyi hak ediyorsunuz

Güncelleme:

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Uzman Dr. Ekrem Karakaya'nın bir güvenlik görevlisi tarafından hastanede vurularak öldürülmesinin acı hala zihinlerdeyken bir tepki çeken görüntü de Samsun'da kaydedildi. Gazi Devlet Hastanesi'nde bir vatandaşın tartışma yaşadığı doktora "Siz öldürülmeyi hak ediyorsunuz" dediği anlar kameralara yansıdı.

Son dönemde sağlık çalışanlarına yönelik şiddet iyiden iyiye artarken, Türkiye, Konya Şehir Hastanesi'de görev yapan doktor Ekrem Karakaya'nın aynı şehirde bir başka hastanede görev yapan güvenlik görevlisi tarafından başından vurularak öldürülmesiyle ayağa kalktı.

SAĞLIKÇILAR ŞİDDET EYLEMLERİNİ PROTESTO ETTİ

Sağlık çalışanları bu korkunç olay sonrası 2 günlük iş bırakma eylemi yaparken, sağlıkçılara yönelik şiddetin son bulması yönünde kuvvetli bir çağrıda bulundu. Ancak Samsun'dan kaydedilen bir görüntü ise bu çağrıların çok da karşılık bulmadığını gözler önüne serdi.

"SİZ ÖLDÜRÜLMEYİ HAK EDİYORSUNUZ"

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde bir kadın doktorla tartışma yaşayan vatandaşın "Siz öldürülmeyi hak ediyorsunuz" dediği anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

İMAMIN SKANDAL İFADELERİ TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRMIŞTI

Konya Selçuklu'da Kayalar Camii'nde görevli imamın Cuma hutbesinde sarf ettiği sözler özellikle sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi sonrasında grev kararı alan sağlıkçıları hedef gösteren imam, bu tip girişimlerin beraberinde daha fazla doktorun öldürülmesini getireceğini savunmuştu.

"ÖLDÜRMEZ MİSİN, DÖVMEZ MİSİN?"

İmam skandal ifadelerini ise şu şekilde sürdürmüştü; "Geçen hafta anlatmadım mı kadın cinayetleri... Televizyonlarda göstere göstere kadın cinayetlerini çoğalttık. Sen gittin grev sırasında hastaneden boş döndün, oğluna iğne yapılacak, oğlun ölecek elinde. Doktor da dedi ki git grevdeyiz. Öldürmez misin sen, dövmez misin? Buna fırsat vermeyelim ya. Herkes akıllı olsun."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ekrem Karakaya Samsun Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (26)

De lolo LOLIKO:

bit vatandaş neden bunu söylesin. canı sıkıldı DURUP DURURKEN söyledi öyle mi ? devlet hastanesine gidin ve görün. vatandaşı nasıl azarlıyorlar,

115
30
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Ne söylemiş olabilir " De lolo LOLIKO ? Her halde doktor da durup dururken hastanın gelmişine geçmişine küfür etmemiştir . Etmiş olabilir mi De lolo ? Etmemiştir değil mi ? Doktor gereğini söylemişte , hasta anlamadığından hiddetlenmiş olabilir mi ? Biraz izan ne olur

yanıt19
yanıt26
Doğrucu deli:

Dr ların bu karşısındakine kibri insan yerine koymaması vs nedenlerden dolayı şiddet bitmez eğitimin yanında insani değerler öğretilmeli

88
25
yanıtYanıtla
Kemal Aslan:

Hic kimse kusura bakmasin bizim hayatimiz la oynayan doktorlar oldu malesef

64
35
yanıtYanıtla
vatandaş :

Terbiyesiz adam sen evinde rahat yatağında televizyon izlerken bu doktorlar yıllarını veriyor bir sürü sınavdan geçiyorlar ahlak yoksunu

37
31
yanıtYanıtla
vatandaş :

Hasta insan efendi olur , mahcubiyet içinde olur sağa sola saldırmaz kuduz gibi .. bu işe yaramazlar iyice şımardı

39
26
yanıtYanıtla
osmanlı:

Sağlikcıya şiddet diye diye hastane hizmetlisi bile başımıza ukala doktor kesilir oldu. Her türlü hasta var. Doktorlar ve çalışanlar hasta psikolojisi eğitimi almadan işe alınmamalı. Ki hiçbirinin hasta psikolojisinden zerre haberi yok. Sonrasında klinikler de tartışmadan geçilmiyor...

33
30
yanıtYanıtla
Cemal Gökçek:

Yazıklar olsun başına hep gariban suçlu gidin bir devlet Hastanesi'ne havalarına bakım insanlıktan çıkmış çoğu

35
25
yanıtYanıtla
mustafa emrah koyukan:

Vatandaş işinin olmamasından kendine olan nezaketsiz tavırdan ve memur zihniyetinden şikayetçi, sağlık personeli ise fazla iş yükünden, bu işi çözecek olan devlet ama devlet bu konuda ne kadar istekli, bizdeki memur zihniyeti ise iliklerimize kadar işlemiş oda sökülmez Allah sonumuzu hayır getirsin.

51
9
yanıtYanıtla
vatandaş :

Vatandaşın yüzde 98 i doktorları hak etmiyor.. çoğunun eğitimi yok katma değer üretimi yok , topluma faydası yok insanların .. doktorların bu insanlarla muhatap edilmesi onların emeklerine başarılarına çok büyük haksızlıktır .. burada bile bu magandayı savunan var ..

34
24
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title