Haberler

TSK, HDP'lilerin de 'Canlı Kalkan' Eylemi Yaptığı Dağı Vurdu

Güncelleme:

'Geçici askeri güvenlik bölgesi' olarak ilan edilen PKK'nın yuvalanmaya çalıştığı Tendürek Dağı'nda bazı hedefler, helikopterlerle vuruldu.

Ağrı Valiliği'nin Ağrı Dağı ile Tendürek Dağı'nı, 15 gün süreyle 'Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi' ilan etmesi ardından Doğubayazıt 1'inci Mekanize Piyade Tugayı'ndan havalanan helikopterler dün saat 21.30 sıralarında Tendürek Dağı'nda belirenen hedefleri havadan vurdu.

DAĞDA HDP'LİLERİN DE ÇADIRLARI VAR

HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir ile HDP'li Ağrı Belediye Eşbaşkanı Mukaddes Kubilay'ın da 'canlı kalkan' eylemi nedeniyle Tendürek Dağı'ndaki çadırlarda bulunduğu bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ağrı Valiliği Tendürek Dağı Doğubeyazıt Ağrı Dağı Güncel Haberler

500

Yorumlar (236)

yuslu:

HEPSİNİ TEMİZLEYİN

56
7
yanıtYanıtla
gocmen:

dagi baslarina gecirin.

55
8
yanıtYanıtla
nusaybinim..:

işte bu kadar. . yaşaşın HDP. .

9
52
yanıtYanıtla
hanoglu:

Biz kurtler kardesimiz dedikce hainlestiler.pkkya destek cogaldi..artik turk milleti gozunu acmali.bizim tek dostumuz kendimiziz...

47
13
yanıtYanıtla
mardin:

bu ne ya çıldırdınız. . hdp ne yaptı size. .

16
44
yanıtYanıtla
Istanbul1453:

Defolup gidin olm. Askerin karsisinda duran herkes teröristdir. Bu kadar basit. Devletin maasini alip devletin askerini polisini öldüren koruyprlar. Bu devlet devletse gebertir onlarida.

yanıt15
yanıt2
Tahammül kalmadı:

Senin gibileri başımıza bela etti.

yanıt2
yanıt0
URFALI:

İSTANBUL1453: SENİN DEMENLE KÜRTLER GİTMEZ. . . . BİZ BARIŞ DİYORUZ NE OLDUDA PKK BİRDEN PATLAK VERDİ BİR DÜŞÜN. . . İNADINA HDP İNADINA KARDEŞLİK İNADINA ANALAR AĞLAMASIN

yanıt5
yanıt7
VANLI:

URFALI NE HDP Sİ NE BARIŞI HDP LİLER PKK NIN YAPTIKLARI TERÖR DEĞİL DİYOR. BU MU BARIŞ İSTEMEK. ERMENİLERİN PEŞİNDEN GİTMEYİN YAZIK OLUR.

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

tendürek yerle bir olmalıı !. . .

54
5
yanıtYanıtla
Tüm 236 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title