Haberler

DOĞA TUTKUNU GAZİ: DOĞA EN BÜYÜK İLAÇ OLDU

Güncelleme:

KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen 'Rotanı doğaya ayarla' sloganıyla düzenlenen Doğa Sporları Festivali'ne katılan doğa tutkunu gazi Hakan Erdoğan, 'Tedavi gördüğüm dönemde bazı sıkıntılar yaşadım, onun neticesinde kendimi daha sağlıklı bulabilmek için doğada bir şeyler yapmaya karar verdim.

KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen 'Rotanı doğaya ayarla' sloganıyla düzenlenen Doğa Sporları Festivali'ne katılan doğa tutkunu gazi Hakan Erdoğan, 'Tedavi gördüğüm dönemde bazı sıkıntılar yaşadım, onun neticesinde kendimi daha sağlıklı bulabilmek için doğada bir şeyler yapmaya karar verdim. Hastane veya kullandığımız ilaçlar, kullandığımız tedavi yöntemleri elbette bizim için ama doğa bana göre en büyük ilaç oldu' dedi.

Kartepe ilçesinde Sapanca Gölü kenarında bulunan Seka Kamp alanında yapılan Doğa Sporları Festivali'nde kamp alanlarında kurulan ekipmanlar ile doğada yapılan yemekler kamp meraklılarına anlatıldı. Aynı zamanda adrenalin tutkunları için de bungee jumping gibi çeşitli eğlence alanları kuruldu. Festivale doğada kamp yapan sosyal medya fenomenleri de katıldı.

Orman Yolcusu olarak tanınan Hakan Erdoğan, kamp yapmaya nasıl başladığını anlattı. Gazi olduktan sonra tedavi sürecinde kamp yapmaya ve doğa sporlarına başladığını belirten Hakan Erdoğan, "Tedavi gördüğüm dönemde bazı sıkıntılar yaşadım, onun neticesinde kendimi daha sağlıklı bulabilmek için doğada bir şeyler yapmaya karar verdim. Bu süreç içerisinde baya sıkıntı oldu. Sebebi ise kullandığım koltuk değnekleri gibi şeyler oldu. Ama doğada olmak gibisi yok, çünkü insanın en iyi rehabilite olduğu yer doğa. Hastane veya kullandığımız ilaçlar, kullandığımız tedavi yöntemleri elbette bizim için ama doğa bana göre en büyük ilaç oldu. O yüzden ben de doğaya çıktım. Sağlığıma çok iyi geldi.? dedi.

Ateşli silah yaralanmalarının çok kolay atlatılamadığını ifade eden Erdoğan, 'Ben askeriyede yaralandım. Gazi oldum. Orada uzun yıllar çalıştıktan sonra böyle bir ateşli silahlar yaralanması çok kolay atlatılabilir şeyler değil. Bunun bana katkısı sadece gidip kamp yapmak değil ya da kafamı dinlemek gidip toparlanmak, hayatta kalmak hayatı idame sürecini başlatabilmek kendi gücümle bir şeyler elde edebilmek onun verdiği o enerji beni hayatta tuttu. Bu yüzden kamp yapıyorum." diye konuştu.

Festivalin katılımcılarından gezgin yazar Gökhan Konar, "Çok keyifli bir organizasyon, yer seçimi iyi, çok sıcak bir ortam. Doğayı seven insanlarla bir arada olmak, doğadan konuşmak deneyimleri karşılıklı paylaşmak çok keyifliydi" dedi.

Ormanda yaptıkları yemeklerle bilinen orman lezzetleri ekibi, festivale katılan vatandaşlara yaptıkları yemekleri dağıttı. Festival alanında kurulan atölyelerde katılımcılar, doğadaki bitkileri tanıma, sabun yapma, hayat idame gibi eğitimler alırken, festival alanında bulunan eğlence parkurlarında zaman geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sapanca Gölü Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title