Haberler

Diyarbakır'daki Bölge Kulüpleri Hakemin Lisansının İptalini İstedi

Diyarbakır'da bir araya gelerek liglerden çekilme konusunu askıya alan bölge kulüpleri, olaylı Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor maçını hakemi Hüseyin Sabancı'nın lisansının iptal edilmesini istediler.

Diyarbakır'da bir araya gelerek liglerden çekilme konusunu askıya alan bölge kulüpleri, olaylı Yeni Diyarbakırspor- Denizli Büyükşehir Belediyespor maçını hakemi Hüseyin Sabancı'nın lisansının iptal edilmesini istediler.

Yeni Diyarbakırspor'a destek için bir araya gelen 24 kulüp temsilcisinin toplantısından sonra bir açıklama yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Başkanı İhsan Avcı, şunları söyledi:

"Hakemin yanlı tutumunu bölge kulüpleri ve takımları olarak kınıyoruz. Bölge takımları olarak ortak tavır alacağımızı belirtiyoruz. Salı günü, Türkiye Futbol Federasyonu ile bölge kulüpleri olarak bir görüşme yapacağız, hakemin lisansının iptal edilmesini talep edeceğiz. Ayrıca hakemin atama döneminde Yeni Diyarbakırspor'un girişimlere rağmen, bu kararda direten MHK, Diyarbakır camiasından özür dilemeli, hatta istifa etmeli."

ÇEKİLME KARARI ASKIYA ALINDI

Yeni Diyarbakırspor'un ligden çekilme kararına da değinen İhsan Avcı, birlikte ligden çekilme hakkını saklı tutarak bu konuyu şimdilik askıya aldıklarını belirtti, - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Hüseyin Sabancı Diyarbakırspor Denizli Politika Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (4)

GS TEK YUMRUK,ÇARŞI BJK,FB SOL AÇIK,:

FAŞİZME İNAT DİYARBAKIR SPORUN YANINDAYIZ

1
0
yanıtYanıtla
YANLI TFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:

TFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1
0
yanıtYanıtla
ADAM:

BU HAKEM GİBİ BİR SÜRÜ HAKEM VAR, DİYARBAKIRIMIZIN EN AZ 13 PUANINI ÇALDILAR, EMEĞİYLE OYDADILAR, EN MANTIKLISI BU TFF NİN LİGİNDEN ÇEKİLMESİ EN MANTIKLISI

1
0
yanıtYanıtla
UYANIN AKP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLLERİ:

DİYARBAKIR SPORUMUZDAN NE İSTİYORLAR, DİYARBAKIR AKP MİLLETVEKİLLERİ UYUYORMU?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title