Haberler

Diyarbakır'da Yaralanan Askere Vali Kocatepe'den Ziyaret

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensupları ile yaşanan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan’ı baba evinde ziyaret etti.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü mensupları ile yaşanan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan'ı baba evinde ziyaret etti.

Ziyarete Vali Kocatepe'nin yanı sıra Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın da katıldı.

Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan'ın Sarayköy ilçesi Turan Mahallesindeki evine giden Vali Şükrü Kocatepe, yaralı askerle bir süre görüştü. Yaralı askere ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Şükrü Kocatepe, ailenin sorunlarını dinleyerek, devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Diyarbakır Sarayköy Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title