Haberler

Diyarbakır'da "Özerklik" Operasyonu! Çok Sayıda Gözaltı Var

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ve Silvan ilçelerinde "Öz yönetim" ilan eden DBP ve Belediye Eşbaşkanları, sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçtiğimiz günlerde "Öz yönetim" ilan eden Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Sur Belediyesi Eş başkanları, sabah saatlerinde Terörle Mücadele Şube ekiplerinin düzenledikleri eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

DÜĞMEYE BASILDI

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde "Özyönetim" ilan edilen ilçede olaylar çıkmıştı ve polis ile gruplar arasında çatışmalar yaşanmıştı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, bugün sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı.

EŞ BAŞKANLARA OPERASYON

Eş zamanlı olarak yapılan operasyonda Diyarbakır'ın merkez Sur ilçe Belediyesi Eşbaşkanları Seyid Narin, Fatma Şık Barut, DBP Sur ilçe Eşbaşkanı Ali Rıza Çiçek ve DBP meclis çalışanı Güneş Ölmez ile çok sayıda partili sabah saatlerin de evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

İlçede, polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

SİLVAN'DA EŞ BAŞKANLAR GÖZALTINDA

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düzenlenen operasyonda Silvan Belediye Eş Başkanı gözaltına alındı.

Silvan ilçesinde bugün sabah 04.30 sıralarında eş zamanlı düzenlenen operasyonda Silvan Belediye Eş Başkanı Yüksel Bodakçı ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Başkanı Barış Gülenyüzlü gözaltına alındı. Yapılan gözaltıların gerekçesi, öz yönetim ilan edilmesi olarak belirtildi.

Polisin gözaltı operasyonları devam ediyor

ERDOĞAN "BEDEL ÖDERLER" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan DBP'nin özerklik ilan etmesiyle ilgili soruya "Ağır bir bedel öderler. Hem yasal bir bedel öderler hem diğer tür bir bedel öderler" yanıtını vermişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sur Belediyesi Silvan Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500

Yorumlar (284)

öğretmen:

ha böyle işte. attın bu şeref yoksunlarını. hem devletten maaş al hemde ihanet. Bizde kürdüz böyle ihanet nerde görülmülş

127
15
yanıtYanıtla
HELAL:

HELAL OLSUN KARDEŞİM

yanıt1
yanıt0
Zorroxzz:

öğretmen olmuşsun ama adam olamamışsın sen kürtlerin verdiği vergiyle maaş alıyorlar sende benim vergiyle maaş alıyorsun o paralarımız ve hakkımız harram zıkkım olsun sana devlet baskı yaparsa insanları öldürürse halk ayaklanır artık kürtler 90''lardaki kafayla degil madem ölecez onlarda ölsün sizler faşistlik ırkçılık yaptıkça bu böyle gider

yanıt2
yanıt5
25:

SENİN GİBİ KÜRDE KURBAN OLURUM ÖĞRETMENİM. . .

yanıt1
yanıt0
tutuklanip:

Vatani bolmek sucundan omur boyu hapis cezasi almalilar ki...akillari baslarina gelsin

109
18
yanıtYanıtla
BEDDUA:

ASIN BU MENDEBURLARI iBRET OLSUN

111
13
yanıtYanıtla
1 asker 1 cinayet:

Vatani bolmek bin cinayet..suriyenin hali ortada..omur boyu hapis cezasi ile yargilansinlar. Vatan bolen idareciler..begenmeyen suriyeye gitsin orda sehir yonetsin..

98
18
yanıtYanıtla
ZAVALLILAR:

ARTIK HİÇ BİR BASKI OLMADAN HAPİSTE KENDİ KOĞUŞLARINDA OZERKLİK İLAN EDERLER.

94
12
yanıtYanıtla
Azad:

Paralelci hakim ve savcılar sağ olsun!!! Yarın serbest kalırlar!

67
28
yanıtYanıtla
efe:

Açılım sürecinden dolayı öcalan ın tüm kck tutukluları serbest kalsın sözüne boyun eğen terörle pazarlık yapanlar sağolsun...Ayrıca hükümetin istediği kararları veren değil vermeyenler paralelci ilan edildi hangi ülkede yaşıyorsun yada neyin kafasını yasıyorsun

yanıt0
yanıt0
Tüm 284 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title