Haberler

Dışişleri Bakanlığı'ndan Ricciardone Açıklaması

Güncelleme:

Bakanlık, Ricciardone'nin "Yolsuzluk operasyonuyla ABD'nin ilgisi yoktur" açıklamasını yeterli bulduğunu dile getirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "ABD büyükelçisinin açıklamasını yeterli buluyoruz. Bu aşamada bakanlığa çağırılmasına yönelik bir plan söz konusu değil" denildi.

"ABD'NİN İLGİSİ YOK" DEMİŞTİ

Ricciardone, "Yolsuzluk operasyonuyla ABD'nin ilgisi yoktur" diyerek bugün basında yer alan iddiaları yalanlamıştı.

ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone'yi de eleştiren Erdoğan, "İşte son günlerde bakınız çok enteresan, büyükelçiler bazı provokatif eylemlerin içerisine giriyorlar. Ben onlara da Samsun'dan sesleniyorum, işinizi yapın. Eğer görev alanınızın dışına çıkarsanız bu hükümetlerimizin yetki alanında olan yere kadar gider. Biz sizleri ülkemizde tutmaya da mecbur değiliz. Eğer sizin ülkelerinizde de bizim büyükelçilerimiz bu tür oyunların içerisine giriyorsa siz bize haber verin, sizin göndermenize gerek yok biz alırız" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

GÜNDEMİ SARSAN İDDİA

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ricciardone hakkında bugün yayınlanan gazetelerde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu konusunda açıklamalar yaptığına ilişkin haberler yayınlanmıştı. Yayınlanan haberlerde, Ricciardone'nin 17 Aralık'ta AB Büyükelçileri ile bir araya gelerek, "Halkbank'ın İran'la ilişkilerinin kesilmesini istedik dinlemediler. Bir imparatorluğun çöküşünü izliyorsunuz" dediği iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Francis Ricciardone Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (93)

mustafasavliyiz@hotmail.com:

ALLAH ERDOĞANI BAŞIMIZDAN EKSIK ETMESİN.

79
42
yanıtYanıtla
kovboymehmet_uluhan@hotmail.com:

bu ne panik mısto

yanıt0
yanıt0
DOĞANdoogaan@msn.com:

Ben onu bunu bilmiyorum ülke kalkındımı akp sayesinde ? Evet... demekki akp 1 yemiş daha öncekiler 1000 yemiş.. AKP den daha iyi bir parti varmı oy verecegimiz HAYIR yok.. O ZAMAN İNADINA AKP...

52
37
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

Artık yalakalar boşuna ötmeyi bıraksında cenazeye hazırlansınlar. Bide havluyu unutmasınlar, AKPnin leşine çok tüküren olacak.

30
58
yanıtYanıtla
kalenderkalender_1453@windowslive.com:

HER YER Ricciardone HER YER AMERİKA dimi demo :) tükürüme acırım sana tükürsem

yanıt0
yanıt0
salihsalih.35@hotmail.com:

YA AK PARTİ GELMESEYDİ YA BU MİLLETE TAYYİP ERDOĞANI BAŞBAKAN YAPMASAYDI RABBİM KİMLERİN ELİNE KALACAKTI BU CENNET VATAN ALLAHcc ya dua ve şükür edelim

43
24
yanıtYanıtla
vatandaşmehmet_uluhan@hotmail.com:

sede pkklısın yoksa bebek katilerine bu vatanı teslim eden imansızlara dua edilir mi.BENİMDE Bİ DUAM VAR:Yarabim ben böyle kula kulluk yapan müslümanlıktan ve müslümandan uzak tut.

yanıt0
yanıt0
Alfa166meryem81@live.at:

Alahim bu tezadli müslüman VATANDAS gibi yahudilerle, hiristiyanlarla gayrimüslimlerle beraber ehli sünnet müslüman bir basbakana karsi ayni safta olanlari bu ümmetten Uzak Tutu aminnn!!!

yanıt0
yanıt0
kayacıask_mesk_25@hotmail.com:

chp li kamer genç başbakanın karısına sen ne sıfatla orda konuşma yapıyorsun diye sordu bende chp genel başkanına soruyorum sen ne sıfatla abd li lerle görüşme yaptın???? herkes oyunun farkında bunları bu millet yemez artık başka seyler bulun

41
24
yanıtYanıtla
Beyazby@gmx.de:

Senin basbakanin Istanbul büyük sehir belediye baskaniyken ne sifatla 12 defa beyaz sarayda ziyarette bulundu ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title