Haberler

Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta: Kafama ve yüzüme yumruk attı

Güncelleme:

ANTALYA'da diş hekimi Ali Yiğit Demirci'nin (34), kliniğinde kendisini darbedip, tehdit ettiğini öne sürdüğü hastası Ali Osman Gülgör (40), "Ben darbetmedim, esas o beni darbetti.

ANTALYA'da diş hekimi Ali Yiğit Demirci'nin (34), kliniğinde kendisini darbedip, tehdit ettiğini öne sürdüğü hastası Ali Osman Gülgör (40), "Ben darbetmedim, esas o beni darbetti. Kafama ve yüzüme yumruk attı" dedi.

Diş hekimi Ali Yiğit Demirci, 1,5 yıl önce kliniğine gelen Ali Osman Gülgör'den implant tedavisi için 40 bin lira istedi. Tedaviyi kabul eden Gülgör'e, implantlar ameliyatla yerleştirildi. Dişlerinin kırılmaya başladığını iddia eden Gülgör, bir süre sonra Demirci'yi arayarak, zirkon kaplama yerine metal destekli porselen kaplama yapılmasını ve aradaki fiyat farkının da kendisine iade edilmesini istedi. Demirci ise tedavinin başarılı geçtiğini, sona yaklaşıldığını, geri dönülemeyeceğini belirterek, tedaviyi devam ettirdi. Zirkon kaplamaların da takılması ile tedavisi tamamlanan Gülgör, 40 bin lirayı ödedi.

Ali Osman Gülgör, daha sonra diş hekimini arayarak, tedavisinin daha ucuza mal edilebileceğini, kendisinden fazla para alınarak, dolandırıldığını öne sürüp, iddiaya göre, tehditler savurdu. Gülgör, durumu tüketici mahkemesine taşıdı ve Demirci hakkında şikayetçi oldu. Dava sürerken, Ali Yiğit Demirci'nin Muratpaşa ilçesi Cebesoy Caddesi üzerindeki kliniğine 6 Ağustos günü giden Gülgör, iddiaya göre, Demirci'yi darbederek tehditler savurdu. Diş hekimi Demirci ve Gülgör, polis merkezine giderek, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Diş hekimi Ali Yiğit Demirci'yi darbetmediğini öne süren Ali Osman Gülgör, asıl darbedilen ve mağdur olan tarafın kendisi olduğunu kaydetti. Darbetmek amacıyla kliniğe gitmediğini, sadece konuşmak için gittiğini anlatan Gülgör, "Kapıyı açar açmaz 'Senin ne işin var burada? Zaten mahkemeye verdin beni' diyerek üzerime saldırdı. Kafama ve yüzüme yumruk attı. Kafamdaki şişlik hala geçmedi" dedi.

Ali Yiğit Demirci hakkında şikayetçi olduğunu da anlatan Ali Osman Gülgör, olayın ardından aldığı darp raporuyla ikinci defa mahkemeye başvurduğunu kaydetti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Yiğit Haberler

500

Yorumlar (18)

Weti:

Arkadaşlar doktor moktor hilaye insanlik olmus kimseye guvenmeyin bu devirde

1
1
yanıtYanıtla
Et:

Böyle saçmalık mı olur bu nasıl doktor ya

1
0
yanıtYanıtla
Ali osman gülgör:

45 bin tl yi benden alıp zirkon diye agzima ne oldu belirsiz bir dis takan bu sahis 28 dis yerine 25 dis takip ben fark edincede saymadim diyen her seyi yalan ve iftiradan ibaret olan milletin cebinde ve soyledigi seylerin disinda ucuz meteryaller kuklanarak insanlari kandiran bir sahis her kez bu todtora dikkat etsin arkadaslar cok tehlikeli

1
0
yanıtYanıtla
Ali ünüvar:

Bu disciler öyle paralar kazaniyor ki vatandasimiz bilgisiz oldugu icin her seyi insanlara yutturup insanlarin cebindeki para da gozu olan diplamali tokatci bunlar

1
0
yanıtYanıtla
Fato:

Doktor degil canavar galiba

1
0
yanıtYanıtla
Erol:

Ya kardesim sende neden arastirmadan iyi bir doktora gitmedin yazik okadar para vermissin mahkemede haklarini alacaksin insallah

1
0
yanıtYanıtla
Oguz:

Doktor bey sonunda kadar haklı ben tedavi ol hem de sonunda paranı işte, .. Yiğit beye ben de geçmişte tedavi oldum . Kendisini sonuna kadar arkasındayız.. . 10 numara örnek bir dis hekimidir kendisi.

1
0
yanıtYanıtla
Dibne kadar:

Kardes bu doktormu doktorcukmu kendileri lüks yaşasin milletin cebinde gözleri bu adilerin ama hepsi boyle degil içlerinde helal süt emmis vicdan sahipleri doktorlarimiz iaini iyi yapanlarda var unutmayalim

0
1
yanıtYanıtla
İnadina:

Vatandaş hakkını arasın sonuna kadar bence vaz gecme dostum 45 bin tl bir servet hakkini sonuna kadar ara kamu adina yanindayiz

0
1
yanıtYanıtla
Dogan:

Doktorun "diplaması"nı alsinlar kardesim bu sahis demekki bu isi meslek haline getirmis

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title