Haberler

Dilek Bora ve Sinem Erülgen'den Bir Aşk Romanı

Kitabın tanıtımı 19 Aralık 2011 Pazartesi günü saat 20:00'de Nişantaşı, Biber'de düzenlenecek.

''Bakma Bana Öyle Seni Tanımıyorum''

'Bu Şehirde Aşk' sloganı ile okuyucusuyla buluşan ''Bakma Bana Öyle Seni Tanımıyorum'' kendini, bir gün beklediği aşka umutla kavuşmayı bekleyen kadınlara adıyor. Okyan US Yayın'dan çıkan kitabın tanıtımı 19 Aralık 2011 Pazartesi günü saat 20:00'de Nişantaşı, Biber'de düzenlenecek.

Dilek Bora ve golf camiasının yakından tanıdığı Sinem Erülgen'in birlikte kaleme aldığı ''Bakma Bana Öyle Seni Tanımıyorum'' da okuyucu, her sayfasında kendisinden bir şeyler bulacağı bir aşk rüzgarına kapılacak. Kitap, bazen hırsla, bazen umutla beklediğimiz o "karşılaşma"nın, etrafımızı saran, zeminimizi sarsan rüzgarını hissettiriyor ve aşkın kaybettirdiği yön duygusunu bir kitabın sayfalarında yaşatıyor. Bu şehirde, yanı başımızda, her gün geçtiğimiz yerlerde yaşanan bu macera, kalbimize çok tanıdık gelecek, belki de en sonunda onunla barışmamızı sağlayacak.

''Bakma Bana Öyle Seni Tanımıyorum'' kendisine mutluluktan çok zarar veren bir ilişkiden yeni çıkmış ve hala kendine gelememiş genç bir kadın olan Leyla'nın etrafında şekilleniyor. Leyla, bir gece, barda tek başına oturmuş arkadaşlarını beklerken "hayallerinin erkeği" sayılabilecek bir adam tarafından hayat kadını sanılır ve aralarında tehlikeli bir oyun başlar. Bu ilişki Leyla'nın, aşka, erkeklere ama en çok da kendisine bakış açısını değiştiren bir maceraya dönüşür. Leyla, bir kadının aşk uğruna nelere katlandığını, hayal kırıklıklarını ve kadınla erkeğin bir ilişki içerisinde ne denli eşit olabildiklerini sorguluyor.

Yazarlar Hakkında

Dilek Bora, Fen Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu bir İnşaat Mühendisi. Leyla gibi o da doğup, büyüdüğü Kalamış'da yaşıyor, işe gitmek için her sabah Leyla'yla aynı duraktan taksiye biniyor. Ona bu şehirde ya iş çıkışı Nişantaşı'nda oturmuş Leyla'yla sohbet ederken ya da Eminönü'nde Leyla gibi aceleyle vapura yetişmeye çalışırken rastlayabilirsiniz.

Kitabın diğer yazarı Sinem Erülgen, TED Ankara Koleji ve Bilkent Üniversitesi mezunu, parlak kariyeri, iş yaşamındaki başarıları, sahip olduğu birçok hobide kazandığı başarılarıyla kendinden söz ettiren biri. O da Leyla gibi duygusal kayıpları yüzünden zaman zaman hassas ve kırılgan, zaman zaman vurdumduymaz ve pür neşe olabiliyor. "Hayata geç kalmış" olup olmadığını sorguluyor. Türkiye'de genç ve yalnız bir kadın olmanın ne demek olduğunu en az Leyla kadar iyi biliyor.

Kitabın Künyesi:

Kitabın Adı: Bakma Bana Öyle Seni Tanımıyorum

Yazarlar: Dilek Bora , Sinem Erülgen

Yayınevi: Okuyan Us / O Kitaplar

Türü: Roman

Yayın Yönetmeni: Ebru Demetgül

Editör: Genco Gün

Kapak Tasarımı: Ebru Demetgül

ISBN: 978-605-4054-66-4

Satış Fiyatı: 17 TL

Sayfa Sayısı: 249

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024! Emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara ayın kaçında yatacak? BARAJ DOLULUK ORANLARI 5 HAZİRAN | İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? İSKİ baraj doluluk oranı! Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title