Haberler

Dicle Üniversitesi Rektörü Türban Taktı

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Saraç'ın türban takmış bir fotoğrafı sosyal paylaşım siteleri facebook ve twitter sayfalarında paylaşıldı.

Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün, Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç’ın türban takmış fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi, twitter ve facebook sayfalarından paylaşarak, duyurdu.

GENEL SEKRETER DUYURDU

Muhafazakar tutumu ile bilinen ve iki dönemdir rektörlük görevini yürüten Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Saraç'ın türban takmış bir fotoğrafı sosyal paylaşım siteleri facebook ve twitter sayfalarında paylaşıldı. Türbanlı ilk fotoğrafı ise Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün paylaşarak, 'Sayın rektörümüz böyle bir karar aldı. Biz de kendisine hayırlı olsun diyoruz' dedi. Bir saat içerisinde paylaşılan bu fotoğraf, beğenilirken, bir çok kişi de yorum yaparak hayırlı olması dileğinde bulundu.

2007'DE AK PARTİ'DEN ADAYDI

Prof. Dr. Saraç, 27 Temmuz 2007 genel seçimlerinde AK Parti'den 8'nci sıra milletvekili adayı oldu. Ancak seçilemeyen Saraç, daha sonra Dicle Üniversitesi rektörü adayı oldu. Rektörlük seçimlerinde aldığı oylarla 3'ncü sırada olmasına rağmen Saraç, Cumhurbaşkanı tarafından Dicle Üniversitesi Rektörü olarak atandı. Ayşegül Jale Saraç, bu görevi iki dönemden beri yürütüyor. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dicle Üniversitesi Ayşegül Jale Saraç Ayşegül Saraç Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (42)

allah akıl versintabilgic@gmail.com:

yazık o makamı boşuna işgal etme. sizin gibi insanlarla bu ülke hiç bir zaman cağdaşlaşmaz. boşuna okumuşsunuz. cağdaşlaşacağınıza, kadınlara örnek olacağınıza, siyasetin kirli oyunlarına alet olmuşsunuz.

16
35
yanıtYanıtla
ramazanadadada@adada.com:

Çağdaşlık açmaksa bedeni, bilinki hayvanlar sizden daha medeni..

yanıt0
yanıt0
semsemihayilmaz@yahoo.com:

sana vermiş ya ne güzel

yanıt0
yanıt0
harun yiğitharun_yigit65@hotmail.com:

Çağdaşlık giyinme biçimiyle tanımlanacak bir kavram değildir. Bunu kafalarınıza sokamadık bir türlü. Çünkü; dünyadaki bir çok topluluk kendilerine özgü kıyafetleriyle ne kadar okurlarsa okusunlar size göre asla çağdaş olamazlar. Ne demekse? Bence çağdaşlık; bedenin örtünmesinde değil, insanın sahip olduğu beynin her bireyin yaşam, giyim ve düşünme hürriyetine sahip olduğunu anlayabilmek ve bunu kabullenip farklılıklarla gurur duyabilme erdemidir.

yanıt0
yanıt0
aliaerkam_64@hotmail.com:

allah akıl versin diyorsun.. akılı veren allah kadına tesettürü de vermiş..

yanıt0
yanıt0
sabansaban@gmail.com:

Beynini kapatmasin neresini kapatirsa kapatsin, ama korkarim beynini kapatmakla kalmayip hatta zihnini satmis gibi sanki.

15
26
yanıtYanıtla
Berfinsananr@hotmail.com:

Cok guzel bu demek oluyorki istiyen rahat rahat dinini yasiyabilecek.. ! Bu rektor hanimi bende medeni cesarettinden dolayi tebrik ediyorum !

37
3
yanıtYanıtla
esraaaaesra.kazak____@hotmail.com:

Ne zamndan beri başörtü takmak cahiliye devri olmuş ki bugünde takanlara bu gözle bakıp yorum yapabiliyorsunuz.Şu an tüm islam kardeşlerim rahat bir şekilde derslere girebiliyorsa ben dahil başbakanımız sayesinde kim ne derse desin her şey biter ama islamiyet bitmez varsın faşistler konuşmaya cahil gözüyle baksın elbet hesap günü sorguya çekilicek herkes....Hocamızı tebrik ediyorum inşallah mahkemelerde her yerde nice başörtülü ablalar olur ve olacakta...

26
8
yanıtYanıtla
sabansaban@gmail.com:

Fasist ne demek onu ogren once sen Kurtusn diye kokusmus zihiniyetine karsi cikan herkesi fasist zannetme. Fasist demek kendi fikirlerinden baska hic bir fikre dogru olabilior gozuyle bakmamaktir yani tamda inandigin dine uyuyuyor bu terim. Gorende atomu yarmis hangi atomuin izotopu daha faydali islerde kullanilabilir diye kafa yormus zanneder, bu cahiliye degilde ne peki? Cahillerin en sevmedigim huylari cahil olduklarini bilmemeleri ve hatta akilli olduklarini zannetmeleridir, bilmem anlatabildimmi?

yanıt0
yanıt0
yavuzyavuzzz_59@hotmail.com:

kes şaban senin aklın ermez bu işlere yürü meyhaneye :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title