Haberler

Dha Yurt Bülteni-5

Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde depremTOKAT'ın Zile ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem

TOKAT'ın Zile ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Bogaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre merkez üssü Zile'nin Közdere köyü olan deprem saat 11.51'de meydana geldi. 5 kilometre derinlikte meydana gelen deprem ilçe merkezi ile civardaki yerleşim yerlerinde de hissedildi. Yapılan incelemede depremde can ve mal kaybı bulunmadığı tespit edildi.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ilçede her hangi bir sıkıntı olmadığını, çevre köylerde de şu ana kadar her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını belirterek, incelemelerin devam ettiğini söyledi.

Haber: Fatih YILMAZ/TOKAT, -

===========================================

Kozluk'taki saldırıyı gerçekleştiren teröristin görüntüleri

BATMAN'ın Kozluk İlçesi'ne saldırı anına ilişkin ortaya çıkan görüntülerde, çarşı merkezinde ticari taksiden inen silahlı bir teröristin, karşı yönden gelen beyaz renkli bir otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açtığı görülüyor.

SALDIRI ANI KAMERADA

Karne dağıtımından sonra dışarı çıkan Şenay Aybüke Yalçın'ın ölümüne yolaçan saldırıya ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Bekirhan Belde merkezinde ticari bir taksiden inen ve elinde uzun namlulu silah olan bir terörist, karşı yönden gelen beyaz renkli bir otomobile ateş açtığı görülüyor. Çevredeki vatandaşların da kaçışmaya başladığı anda beyaz otobil sağ yola girerek kaçmaya çalışırken, silahla ateş açan terörist daha sonra ticari taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Ticari taksinin meydana gelişi

Elinde silah bulunan teröristin taksiden inişi

Silahlı teröristin karşıdan gelen otomobile ateş açması

Teröristin taksiye geri binmesi

Vatandaşların kaçışması

Taksinin olay yerinden uzaklaşması

Genel ve detay görüntüler

Haber : Arif ARSLAN-Reşat YİĞİZ/BATMAN, -

===========================================

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın adı müzik atölyesine verilecek

Şenay öğretmenden geriye bu görüntüler kaldı

BATMAN'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Bekirhan Beldesi'nde meydana gelen patlama öncesi yaşanan silahlı saldırıda şehit olan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adı, ilk olarak okuldaki müzik atölyesine verilecek.

Kozluk Çok Programlı Lisesi Müdürü Mahmut Işık, şehit öğretmen Şenay Aykübe Yalçın'ın 7 ay önce okula atandığını belirterek, adının ilk etapta okuldaki müzik atölyesine verileceğini söyledi. Maaşını her aldığında müzik atölyesine piyano ve gitar benzeri enstürmanlar aldığını belirten Okul Müdürü Işık, "Müzik atölyemizi genişleten ve kendi imkanlarıyla müzik argümanlarını kazandıran Şenay hocanın eğitim yuvamıza emeği çok büyük. Her maaş aldığında atölyeye mutlaka bir enstürman, bir cihaz alıyordu. İlk etapta adını müzik atölyesine vereceğiz. Ardından il ve ilçe yöneticilerimizin onayı doğrultusunda Şenay hocanın adını okulumuza vermek istiyoruz. Bu konuda ilçe sakinleri ile velilerin de desteği isteği var" dedi.

SON LAR

Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın, saldırı öncesi okulda karne dağıtımı sırasında meslektaşlarıyla çektirdiği son fotoğrafları ortaya çıktı. Okulda karne dağıtan ve öğrencilere verilmek üzere olan taktir ve teşekkür ile başarı belgeleri ellerine alan Şenay Aybüke Yalçın, çok sevdiği öğrencileriyle de fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Şenay öğretmenin fotoğraf ve görüntüleri

Haber : Arif ARSLAN-Reşat YİĞİZ/BATMAN, -

=================================================

Şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun baba evi bayraklarla donatıldı

BATMAN'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Jandarma Karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda Şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun,  Balıkesir'in Bandırma ilçesi 17 Eylül Mahallesi'ndeki baba ocağına şehit ateşi düştü.  Eve Türk Bayrağı asılırken, şehidin evinin bulunduğu sokakta cam ve balkonlar Türk Bayrakları ile donatıldı.

Çocuklarının şehit haberini dün öğrenen baba Kamil Fazlıoğlu, anne Fatma ile ağabeyleri düzenlenecek cenaze törenine katılmak üzere dün akşam saatlerinde Rize'ye hareket etti. Şehit ateşinin düştüğü Bandırma'da Uzman Çavuş Soner'in lisede birlikte eğitim gördüğü sınıf arkadaşı Yasin Işık,  kendisi ile 10 yıla dayanan bir arkadaşlıklarının olduğunu söyleyerek, Soner'in askerden döndükten sonra uzman onbaşı olarak tekrar orduya döndüğünü anlattı. Işık "Lise 1'den beri birlikteydik. Soner,  adam gibi adamdı. Hep hayalleri vardı. Askerliği çok seviyordu. En son 1 ay önce görüştük. Gayet iyi idi bir sıkıntısı yoktu. İzne gelmeyi düşünüyordu. Babası bir kafe açmıştı. Ona  destek olmak istiyordu. Araba alma hayali vardı. Soner bambaşka bir insandı. Güzel bir arkadaşlığımız vardı. Haberi öğrenince şok olduk. Allah rahmet eylesin" dedi.

Bu arada Şehit Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun Rize'de askeri tören ile toprağa verileceği öğrenildi

Görüntü dökümü:

Şehidin baba evinden görüntüler

Türk Bayraklarından görüntüler

Komşular ile röportaj

Evlerdeki bayraklar

-Şehidin arkadaşı Yasin Işık ile röp

Haber-Kamera: Erdem ÖZCAN-Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA )

============================================

Ramazan davulcularının kanlı çatışmasında 7 kişi tutuklandı

DİYARBAKIR'da önceki gece sahurda Ramazan davulcuları arasında yer kavgası nedeniyle çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayda göz altına alındıktan sonra adliyeye çıkarılan 11 kişi'den 7'si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Merkez Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi 132'nci sokakta önceki gece sahurda iki grup davulcu arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi yaralanmış, Serdar Parlak ise hayatını kaybetmişti. Cinayet sonrası geniş çaplı araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, aralarında davulcuların da bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan 11 kişi geniş güvenlik önlemleri altında bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edilen 11 kişiden, aralarında davulcuların da olduğu E. P., E. K., A.K., A. K.,M. Ş. D., M.S., R. S. olmak üzere 7 kişi tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Zanlıların emniyetten çıkarılması

-Zanlıların adliyeye sevk edilmesi

-Genel ve detay görüntüler

Haber Kamera: Canan ALTINTAŞ/DİYARBAKIR, -

=================================================

CHP'li Yılmaz'dan Irak'ta referandum ve Katar yorumu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi lideri Mesud Barzani'nin bağımsızlık referandumu ve Körfez ülkelerinin Katar'a yönelik yaptırım kararlarını değerlendirdi.

Bir etkinliğe katılmak üzere Adana'ya gelen ve CHP İl Başkanı Ayhan Barut'u ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'a, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer eşlik etti. CHP Adana İl Örgütü'nde gündemdeki gelişmeleri değerlendiren Öztürk Yılmaz, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi lideri Mesud Barzani'nin bağımsızlık referandumunu 25 Eylül'de yapma kararını yorumladı.

'REFERANDUM KARARI TAKTİKSEL BİR ADIM'

Bölgesel Kürt Yönetimi'nin Irak'ın geneli, merkezi hükümet ve komşularla koordine etmeden tek başına karar almasının Irak'taki durumu 'allak bullak' edebileceğini anlatan Öztürk Yılmaz, şöyle devam etti: "Özellikle Irak'ın içinden geçtiği durum dikkate alındığında böyle bir kararın hem zamanlama açısından hem de bölgenin genel gidişatı açısından çok sağlıklı bir sonuç doğurmayacağını söylemek gerekir. Bu tür konular tek taraflı kararlarla olmamalı. Irak halkının geneliyle görüşmek gerekir. Bu konuda Bölgesel Kürt Yönetimi'nin herhangi bir tarafla bunu istişare ettiğini duymadık. Bağdat'ın bu konuda tepkisi var. Bu referandum öyle veya böyle yapılacak gibi görünüyor ama bunu Barzani, Bölgesel Kürt Yönetimi'nin içerisinde olan çatlaklığı gidermek, içerideki hakimiyetini sağlamak, gücünü konsolide etmek amacıyla taktiksel olarak yapıyor. Bu referanduma gidildiği takdirde muhtemelen çok yüksek oranda bağımsızlık yanlısı karar çıkacaktır. Ama bunun uygulaması ile referanduma gidilmesi ayrı şeylerdir. Barzani bu kararı referanduma götürerek içeride elini güçlendirmek, dışarıda hem Bağdat'a, hem ABD'ye hem İran'a hem de Türkiye'ye karşı yüksek bir moral zemini ve pazar gücü elde etmek istiyor. Ama ben referandum kararı sonrasında bu kararın uygulanacağını düşünmüyorum. Bir taktiksel bir adım olarak görmek gerek. Bu konuda sağ duyulu hareket edilmesi gerektiğini, fevri ve tek taraflı kararların Irak'ın toprak bütünlüğünü parçalayacağını düşünüyoruz. Irak'ın toprak bütünlüğü korunmalı diye değerlendiriyoruz."

'TÜRKİYE TARAF OLMASIN'

Katar'a yönelik Körfez ülkelerinin yaptırım kararını ve Türkiye'nin tavrına ilişkin de konuşan Öztürk Yılmaz, şunları kaydetti: "Türkiye'nin Arap devletleri arasındaki mücadelede bir taraf olmaması lazım. Bu mücadelelerin hep üstünde konumlanması lazım. Çünkü Arap devletleri arasında sürtüşme olabilir, daha sonra barış olabilir ama dışarıdan müdahale eden ülkelere karşı daha sonra bir dayanışma sergileyebilirler. Başika Kampı'nda olan buydu. Bizim Katar ile iyi ilişkilerimiz vardı. Başika Kampı gündeme geldiği zaman Katar Arap liginin bir üyesi olduğu için o dönem Arap ülkelerinin genel eğilimine uydu ve Türkiye'yi kınadı. Dolayısıyla burada bu mücadeleye taraf olmamak lazım, bunun üstünde bir konumlanmaya gitmek lazım."

Görüntü Dökümü

------------------------

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın konuşması

Haber: Yusuf BAŞTUĞ  -Kamera: Sude UÇAROĞLU/ADANA,

==============================================

Nevşehir'de geciken öğrenci LYS, Sınavına giremedi

ÜNİVERSİTEYE,girişte ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavına(LYS) geç kalan Hasan Kara, Koşarak geldiği Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine gelen ancak kapıların kapalı olması nedeniyle elindeki sınav giriş belgesini avuç için alıp ufalayarak yere atan Hasan Kara, Önceden böyle bir şey yoktu.15, Dakika önce veya sonra ne oluyor. Arabadan indiğimde 44 geçiyordu dedi bir süre Üniversitenin çıkışında başını iki elinin arasına alarak üzülen Hasan Kara daha sonra arabasının içinde bir süre bekledikten sonra Üniversitenin önünden uzaklaştı.

Öte yandan sınava girecek öğrenciler heycanlı olduklarını belirtirlerken öğrenci velisi annelerde ellerinde kuran okuyarak sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Görüntü Dökümü:

-Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi girişinden genel görüntü

-Sınava giremiyen Hasan Kara'dan genel ve detay görüntü

-Hasan Kara'nın açıklaması ve otomobilinde bir süre beklemesi ve otomobini çalıştırarak üniversiteden ayrılması

-Sınava girecek öğrencilerin açıklamarı

-Sınava salonuna koşarak giden öğrencilerden genel görüntü

-Üniversiteden genel ve detay görüntü

-Kuran okuyan öğrenci velilerinden genel görünüt ve velilerin açıklaması

Haber - Kamera: Sinan KORKMAZER /NEVŞEHİR,DHA)

====================================================

Pınar, 8 gündür kayıp

ANTALYA'da 18 yaşındaki Pınar Karabaş, 2 Haziran'da "Okula gidiyorum" diye çıktığı evine bir daha dönmedi. Pınar'ın anne ve babası, kızlarının hayatından endişe ediyor. Annesi Hasibe Karabaş, "Hayattaysa evine dönsün. Kendisine kesinlikle kötü davranmayacağız" dedi.

Aksu İlçesi'nde oturan Ali ve Hasibe Karabaş çiftinin lise öğrencisi kızları Pınar Karabaş, 2 Haziran günü okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. Yanında sadece 20 TL'si olan Pınar'ın kaçmış veya kaçırılmış olduğunu söyleyen annesi ve babası, polis ve savcılığa başvurarak kızlarının bulunmasını istedi.

OKUL HABER VERMEMİŞ

Pınar'ın evden çıktıktan sonra okula gitmediğinin anlaşıldığını söyleyen Baba Ali Karabaş, "Antalya Barosu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden bize okula gelmediğine dair bilgi gelmedi. Kızımız eve gelmeyince biz olayı fark ettik. Okul bize sabahtan haber verseydi belki daha erken hareket edip kızımızı bulabilirdik" dedi.

KÖTÜ DAVRANMAYACAĞIZ

Kızının hayatından endişe ettiğini belirten Ali Karabaş, "Sosyal medya aracılığı ile heryerde Pınar'ı aradık. Kemer ve Kaş'ta olduğuna dair duyum aldık ve gittik. Ancak Pınar'a benzeyen başka kızlar olduğunu gördük. Biz kızımızın hayatından endişe ediyoruz. Pınar eğer hayattaysa bizi arasın ve iyi olduğunu söylesin. Ne olursa olsun o bizim kızımız. Ona asla kötü davranmayacağız. Hatalı bir iş yapmış olsa bile olduğu gibi kabulümüz" diye konuştu.

ANNE: PERİŞAN OLDUK

Anne Hasibe Karabaş ise kızının arkadaşlarından yardım isteyerek, "Çok samimi olduğu kız ve erkek arkadaşları vardı. Eğer yerini bilen varsa bize yardım etsinler. Aile olarak bir haftadır perişan olduk. Kızımız her neredeyse bizi arasın ve korkmasın, hayattaysa evine dönsün. Kendisine kesinlikle kötü davranmayacağız. Annesi olarak ben, babası ve kardeşleri onu çok seviyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü

Haber-Kamera: Süleyman EKİN/ANTALYA, -

================================================

Şanlıurfa'da iftardan sahura 3 ton ciğer tüketiliyor

ŞANLIURFA'da, Ramazan ayı ile birlikte ciğer tüketimi arttı. Kasaplar Odası Başkanı Abbas Tumbul, iftardan sahur vaktine kadar, kentin neredeyse her köşesine kurulan seyyar tezgahlarda günde 3 ton ciğer tüketildiğini söyledi.

Şanlıurfa'da Ramazan ayının başlamasıyla birlikte gündüz hayalet şehre dönen kentte iftardan sahura kadar geceler haraketli geçiyor. Her yıl Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Şanlıurfa'da, kent ile özdeşleşmiş ve gelenek haline gelen ciğer kebabı satışlarında da artış oldu. Kentin hemen her köşesinde kurulan seyyar tezgahlarda dürüm olarak satışa sunulan ciğer kebabına, yoğun ilgi gösteriliyor. Ramazan ayının vazgeçilmezi olan ciğer kebabı ile iftarlarını açmak isteyen vatandaşlar özellikle Haşimiye ve Sancaktar Mahallesindeki ciğercilere akın ediyor. Kendisine has bir lezzeti olan kuzu ciğer kebabından yemek için ailece ve arkadaşlarıyla birlikte ciğercilere giden vatandaşlar, ahşap taburelere oturup, acı isot, soğan ve yeşilliklerini kendileri doğrayıp ciğer dürümüyle iftarını açıyor.

Kasaplar Odası Başkanı Abbas Tumbul, özellikle Ramazan ayında ciğer tüketiminin arttığını ve günlük ortalama 3 ton ciğerin tüketildiğini söyledi. İftarda başlayan ciğer tüketiminin sahur vaktine kadar sürdüğünü söyleyen Tumbul şöyle konuştu:

"İftar saatinde dışarı çıkanlar genellikle ciğer yiyor. Şanlıurfa'da yaklaşık bin ciğerci tezgahı bulunmakta günlük ortalama 3 ton ve üzerinde kuzu ciğeri tüketiliyor. Gündüz sokaklarda kimse yok ama gece herkes dışarıya çıkıyor. İftardan sahur vaktine kadar vatandaş çarşıda ciğer yiyor."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Ciğerin doğranması

Ciğerin şişlere saplanması

Ciğerin pişirilmesi

Ciğerin ekmek arasına konulup servis edilmesi

Vatandaşların ciğer kebabı yemesi

Kasaplar Odası Başkanı Abbas Tumbul ile röportaj

Vatandaşlarla röportaj

Haber-Kamera: Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

===============================================

Hakkari'de sokak basketboluna yoğun ilgi

HAKKARİ'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen '3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası' final maçıyla sona erdi.

Hakkari Valiliği bahçesinde başlatılan 84 sporcu ve 24 takımın katıldığı turnuvanın final müsabakalarını Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Yakup Aktaş ve çok sayıda kişi izledi.

Oldukça heyecanlı geçen müsabaka sonunda Gençler Kategorisinde 1'inci olan Yenilmezler Takımı'nın kupa ve madalyasını İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Korkmaz, 2'nci Kartallar Takımı'nın kupa ve madalyasını İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu, büyükler kategorisinde 2'nci olan Sebra Takımı'nın kupa ve madalyasını Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tayanç ve 2016-2017 Hakkari Şampiyonu Tekyurek Takımı'nın kupa ve madalyasını ise Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak verdi.

Sokak basketlolunu izlemeye gelenler, Hakkari'nin bu tür sosyal  ve sportif aktivitelere  ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bu etkinliklerin sık sık yapılmasını istiyoruz. Sayın Valimiz bu konuda gençlere büyük önem veriyor. İlimizde daha güzel aktivitelerin yapılmasını istiyoruz.Burda çok yetenekli gençler var. Yeterki imkan sağlansın başaramayacakları hiç şey yoktur" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Sokak basketbolunu izlemeye gelenlerden genel ve detay

-Sokak basketbolu izlemeye gelen Vali ve diğer protokol üyeleri

-Sokak basketbolundan görüntü

-izleyen kalabalık

-Kupalar

-Armanc Tansu isimli çocuk ile röportaj

-Sokak basketbolundan genel görüntü

-Hacı Tansu ile röportaj

-Vali Cüneyit Orhan Toprak, sporcuları tebrik edip kupalarını verirken

-Kupalarını kaldırıp sevinç yaşayan şampiyon takımın oyuncuları

-Vali ve diğer protokol üyeleri sporcularla kameralara poz verirken

Haber-Kamera: Behçet DALMAZ/HAKKARİ, -

==================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Tokat Zile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
title