Haberler

Dha Yurt Bülteni-18

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Alman dergisine beyanatta bulunuyor, yazıklar olsun (4)PARTİ BİNASI BALKONUNDAN KONUŞTUCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nın ardından partisinin İl başkanlığı binasını ziyaret etti.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Alman dergisine beyanatta bulunuyor, yazıklar olsun (4)

PARTİ BİNASI BALKONUNDAN KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nın ardından partisinin İl başkanlığı binasını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Trabzon'da yol kenarlarında bekleyen çok sayıda vatandaş da sevgi gösterisinde bulundu. Yoğun güvenlik önlemleri altında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan makam aracı kent sokaklarında güçlükle ilerleyebildi. Parti binasının balkonunda kalabalık vatandaşlara seslenen Erdoğan, Rabia işareti yaparak partisinin manifestosunu seslendirdi.

'BU MANİFESTOYU ÖĞRENECEK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na partisinin manifestosunu öğrenme görevi verdiğini belirterek, "Her geçen daha ileri gidiyoruz. Kim ne derse desin. Kardeşlerim bu manifestoyu unutmuyoruz değil mi? Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bunu birileri bilmeyebilir Klıçdaroğlu gibi. Ama ona da şimdi bu akşam öğrenme görevi verdik. Bu manifestoyu öğrenecek. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bizi kimse bölemeyecek. Tamam. Ama ben sizden bir şey rica ediyorum. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Bizde ayırt etmek yok" dedi. Erdoğan daha sonra helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine gitti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

-Erdoğan'ın konuşması

-Detaylar

HABER: FATİH TURAN KAMERA: OSMAN ŞİŞKO/DHA

===============================================

Nusaybin'de jandarma karakoluna saldırı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Gürün Jandarma Karakolu'na akşam saatlerine teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda açılan ilk ateşle birlikte 1 asker yaralandı.

Nusaybin İlçesi'nde Bagok Dağı girişinde bulunan Gürün Jandarma Karakoluna bir grup PKK'lı terörist tarafından saat 19.30 sıralarında uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Karakolda bulunan askerlerin de karşılık vermesi üzerine PKK'lı teröristler dağlık alana kaçtı.  Açılan ilk ateşte bir uzman çavuş yaralandı. Yaralı uzman çavuş, olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı askerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada bölgeye takviye birlikler gönderilirken, dağlık alana kaçan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik başlatılan operasyon devam ediyor.

Haber: MARDİN,

================================================

İstanbul Emniyet müdürler imamı Ağrı'da yakalandı

Ağrı'da FETÖ'nün İstanbul ili A sınıfı Emniyet müdürleri imamı Necmettin Girgin, yol kontrolü sırasında yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 2 Ağustos 2017 günü Hamur İlçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan yol kontrol noktasında yapılan kimlik kontrolünde İstanbul 9'uncu Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma' suçundan aranan Necmettin Girgin yakalandı. Girgin hakkında yapılan araştırmada İstanbul İli A sınıfı emniyet müdürlerinin imamı olduğu tespit edildi, Necmettin Girgin, 8 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber: Oğuzhan HANÇER / AĞRI

==============================================

'Şemdinli'de işkence' iddialarına Valilikten açıklama

HAKKARİ Valiliği, Şemdinli ilçesi'ne bazı medya ve sosyal medya paylaşımlarında "Gözalına alınan vatandaşlara işkence edildi" iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Hakkari Valiliği'nden gözaltılarla ilgili yapılan açıklamalarda, güvenlik güçlerinin vatandaşlara işkence yaptığı yönündeki haberlerin asılsız olduğu ve terör örgütünün propagandasını yapma maksadı taşıdığı belirtilerek şöyle denildi: "Güvenlik guclerimiz tarafindan Semdinli ilçesi Altınsu Mahallesinde 05.08.2017 günü icra edilen operasyon esnasında açılan ateş sonucu 1 polis memurumuz sehit olmuş, bunun üzerine  ateşin geldigi değerlendirilen bölgelerde bulunan şüpheli şahıslar hukuka uygun olarak gözaltina alınmışlar, ancak bu esnada güvenlik güçlerimize direnen şahıslar da yetkiler dahilinde zor kullanılarak derdest edilmişlerdir. Daha sonra gözaltina alınırken darp edildikleri iddiasi ile Savcılık Makamına muracaat eden 10 vatandaşımızın islemleri devam etmekte olup, bunlar arasında kadın bulunmamaktadir. Ayrıca kusuru olan personel tespit edilirse haklarinda gerekli idari tahkikat da yapılacaktir. Bunun dışında bazi haber ajanslarinda ve sosyal medyada güvenlik güçlerinin vatandaslarımıza işkence yaptığı yönündeki haberler tamamen asılsızdır ve terör örgütünün propagandasını yapma maksadını taşımaktadir.Kamuoyuna saygiyla duyurulur."

Haber: HAKKARİ,

================================================

İzmir'de makilik alanda yangın (2)

ALEVLER AĞAÇLANDIRMA SAHASINA YAKLAŞTI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde makilik alanda çıkan ve ormanlık alana da sıçrayan yangın, yaklaşık 50 hektarlık ağaçlandırma sahasına yaklaştı. Çok sayıda arazöz ve orman işçisi ağaçlandırma sahası ile alevlerin arasına kaydırılarak yangının bu bölgeye sıçramaması için önlem alındı. Ayrıca, havanın kararmasıyla birlikte uçak ve helikopterler ile havadan yapılan müdahale sona erdi. Ekipler 30 arazöz, 5 dozer ve çok sayıda su tankeri ile karadan müdahaleye devam ediyor.

Haber-Kamera: Davut CAN / İZMİR,

=================================================

Yolcu treni motosiklete çarptı

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı motosiklet sürücüsü 15 yaşındaki Nazmi Toygar Hırdıroğlu ağır yaralandı.

Kaza, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte meydana geldi. İddiaya göre hemzemin geçidin bariyerleri, bir trafik kazası nedeniyle arızalandı. Arıza giderilmek istenirken makinist Önder Ölmez yönetiminde Adana-Mersin seferini yapan 62231 sefer sayılı yolcu treni, saat 19.10 sıralarında hemzemin geçide geldi. Bu sırada hemzemin geçitten geçmeye çalışan motosiklet sürücüsü Nazmi Toygar Hırdıroğlu'na çarptı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, ilçedeki bir hastanede yapılan müdahalenin ardından Adana'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-Kazaya karışan motosikletin rayların kenarında görüntüsü

-Kaza sonrası bekleyen tren

-Kaza yerindeki vatandaş kalabalığı

-Raylara ve trene doğru pan

-Hemzemin geçit uyarı levhaları

-Kaza yerinde toplanan vatandaşlar

-Motosikleti inceleyen görevliler

-Diğer raylardan gelen tren

-Tren'in hemzemin geçitten geçmesi

-Hemzemin geçitte bekleyen araçların rayları geçmesi

-Yerdeki motosiklet

SÜRE: 1'26" BOYUT: 46.1 MB

Haber-Kamera: Tolunay DUMAN/TARSUS,(Mersin),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Trabzon Politika Güncel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Malavi Devlet Başkan Yardımcısı'nı taşıyan askeri uçak kayboldu

Malavi Devlet Başkan Yardımcısı'nı taşıyan askeri uçak kayboldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title