Haberler

Dha Dış Haber ? Münih'teki Solunum Konferansına Türk Doktorlardan Yoğun İlgi

Münih Uluslararası Kongre Merkezi'nde düzenlenen 5 günlük kongre, dünyada göğüs hastalıkları alanında en büyük ve en seçkin platformlardan biri sayılıyor.

Münih Uluslararası Kongre Merkezi'nde düzenlenen 5 günlük kongre, dünyada göğüs hastalıkları alanında en büyük ve en seçkin platformlardan biri sayılıyor. Dünyanın değişik ülkelerinden yaklaşık 21 bin kişinin katıldığı kongrede göğüs hastalıkları ve solunum yolları sorunları alanında tıbbın en yeni metotları konuşuldu.

Bir çok ülkenin olduğu gibi Türkiye'den de Türk Toraks Derneği kongre merkezinde bir stant açarak katılımcıları bilgilendirdi. Kongre hakkında bilgi veren Türk Toraks Derneği Başkanı Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu, kongreye Türkiye'den çok sayıda katılım olmasının kendilerini onurlandığı söyledi. Yorgancıoğlu, 'Türk Toraks Derneği olarak Avrupa Solunum Derneği ile bir işbirliği anlaşması imzaladık. Bu Türkiye için gurur verici bir olay. Çünkü, Türk Toraks Derneği üyeleri çok düşük bir ücretle Avrupa Solunum Derneği'ni üyesi olacaklar ve bu derneğin tüm olanaklarından faydalanabilecekler. Bu anlaşmanın Dünya Akciğer Sağlığı alanında çok değerli işbirliği sonuçları getireceğine inanıyorum' dedi.

Türk Toraks Derneği üyesi Prof. Dr. Elif Dağlı'nın kongrede sunduğu, 'Göz yaşartıcı gaz solunmasının (biber gazı) etkileri, sigara- tütün ürünleri yasakları, çocuklarda pasif sigara içiciliği ile ilişkili solunum bozuklukları' konulu sunumlar çok büyük ilgi gördü. Türk Toraks Derneği standını ziyaret eden Münih Başkonsolosu Hidayet Eriş, Türk Toraks Derneği Başkanı Prof. Dr. Başkanı Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu ile Almanya'da yaşayan Türk yurttaşları ile ilgili olarak bilgi alış verişinde bulundu. Kongrede Avrupa Solunum Derneği Türk delegasyonu değişimi de yapıldı. Türk delege Dr. Füsun Yıldız, görevi törenle Dr. Bilun Gemicioğlu'ya devretti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arzu Yorgancıoğlu Münih Dha Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title