Haberler

Desa 9. İstanbul Deri Fuarı'nda İki Ödülün Sahibi Oldu

Güncelleme:

Bu yıl Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9.su gerçekleştirilen İstanbul Deri Fuarı'ndan 2 ödülle döndü.

DESA'nın İstanbul Deri Fuarı'na verdiği destekler ve deri endüstrisindeki 40 yılı aşkın katkılarından dolayı DESA Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet'e 2 ödül birden takdim edildi.

DESA, bu yıl 18-20 Kasım tarihlerinde 9. kez gerçekleşen İstanbul Deri Fuarı'nda, fuara verdiği destekler ve deri endüstrisindeki 40 yılı aşkın katkılarından dolayı 2 ödüle birden layık görüldü. DESA'nın ödülleri, Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) Başkanı Ruken Mızraklı tarafından DESA Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet'e takdim edildi.

Çelet: "Deri endüstrisinin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazırız"

40 yılı aşkın bir süredir sektörde olmalarına rağmen ilk günkü heyecan ve tutkuyla hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirten DESA Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet, "İstanbul Deri Fuarı, bugün deri endüstrisinin global çaptaki en önemli ticari buluşmalarından biri... Bu özel organizasyonun hem ülke ekonomisine hem de sektörümüzün gelişimine önemli katkı sağladığının bilincindeyiz. Layık görüldüğümüz ödüller ise bize bir kez daha ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi gösterdi. DESA olarak, ülkemizde deri sanayinin gelişimi ve hak ettiği noktaya gelmesi için tüm çabamızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul Deri Fuarı'nı ve organizasyon yetkililerini, sektörümüzü layık olduğu noktaya taşımaya verdikleri destek için tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Deri Fuarı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title