Haberler

Derince'deki Kazada Yaralanan Şahıs Kurtarılamadı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 21 yaşındaki Yavuz Selim Gül, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 21 yaşındaki Yavuz Selim Gül, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada ölü sayısı ikiye yükseldi.

Derince İstiklal Caddesi'nde Muhammed Ensar Aydemir (19) idaresindeki 41 PN 552 plakalı araç, Cumartesi gecesi saat 03: 00 sıralarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada, 3 aylık evli olan sürücü Aydemir yaşamını yitirdi. Araçta bulunan Yavuz Selim Gül, Mevlüt Ballı, Mesut Şimşek ve Musa Topuz isimli şahıslar yaralandı. Kazada ağır yaralanan ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 21 yaşındaki Yavuz Selim Gül de doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Derince Dumlupınar Mahallesi'nde ikamet eden ve inşaat işleri ile uğraşan Şükrü Gül ile Serfinaz Gül'ün 3 çocuğundan biri olan Yavuz Selim Gül'ün ölümüyle kazadaki ölü sayısı 2'ye yükseldi. Diğer yaralıların tedavileri sürüyor. Kazanın meydana geldiği gece Yavuz Selim Gül'ün kendisine ait çiğ köfteci dükkanını kapattığı ve kazada ölen diğer arkadaşı Muhammed Ensar Aydemir'in yanında bulunan arkadaşları ile gelip kendisini kiraladığı araçla evine bırakmak istediği, eve götürürken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Gül, Derince Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Derince Mezarlığı'nda toprağa verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Mesut Şimşek Selim Gül Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title