Haberler

Ebru Denizli Pamukkale Travertenlerinde Pilates Yaptı

Güncelleme:

Pilates dersleriyle adından söz ettiren Ebru Şallı, minderi bıraktı Pamukkale'nin dünyaca ünlü beyaz travertenlerinde pilates yaptı.

Denizli'ye bir alışveriş merkezinin Moda Haftası nedeniyle modacı Cengiz Abazoğlu'yla birlikte gelen Ebru Şallı, Pamukkale'nin dünyaca ünlü beyaz travertenlerinde pilates yaptı. Şallı, o anları İnstagram'da hayranlarıyla paylaştı.

"DOĞRU BESLENME BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ İÇİN ÖNEMLİ"

Denizli'de Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği Forum Fashion Week etkinliklerinin konuğu Ebru Şallı ve modacı Cengiz Abazoğlu oldu. Abazoğlu ve Şallı, Forum Çamlık'ta sağlıklı yaşam, spor ve moda üzerine söyleşiye katıldı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi öncesi Abazoğlu ve Şallı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ebru Şallı, daha önce Pamukkale'de travertenlerde mayo çekimlerine katıldığını, bu sabah da beyaz travertenlerde pilates yaptığını söyledi. Şallı, videosunu instagram sayfasında paylaştığını belirterek, "Doğru beslenme bağışıklık sistemini ayakta tutmak için çok önemli. Bu konuda ülke olarak çok şanslıyız. Onun yanında tabi ki sporu, pilatesi bırakmayacaklar. Burada Pamukkale'de bile travertenlerde pilates yapmış bulunuyorum, çok keyifliydi. Çok da güzel oldu" dedi. Şallı'nın instagram sayfasında Pamukkale travertenlerine kurallara uyarak ayakkabılarını çıkararak girdiği gözlenirken, gezilmesi yasak olan bölgede pilates yapması da dikkat çekti.

"EN KISA SÜREDE EBRU'YLA ÇEKİM YAPACAĞIM"

Pamukkale'ye ilk kez geldiğini ve hayran kaldığını söyleyen modacı Cengiz Abazoğlu ise, en kısa sürede Ebru Şallı'yla birlikte Pamukkale'ye gelip çekim yapacağını söyledi. Abazoğlu, "Pamukkale'yi ilk kez gördüm. Kesinlikle en kısa sürede gelip çekim Ebru'yla birlikte çekim yapacağım. Koleksiyonumda Denizli kumaşlarını şu ana kadar hiç kullanmadım, niye olmasın. Bana Denizli'den özel sipariş veren çok aile var. Oğullarının sünneti, kızının nişanı için geliyor. Öyle sıkı bir bağımız var Denizli'yle. Fakat şu ana kadar malzeme olarak koleksiyonumda yer almadı ama bunlar hep fikir oluyor. Yakın temaslar başka şeyleri doğuruyor. Pamukkale'yi görmem bile kafamda yeni fikirler yeşertti. Onları da yakın bir gelecekte koleksiyonlara, çekimlere dökeceğim. Moda biliyorsunuz çok geniş kitlelere ulaştırıyor bir anda. Bir şehri de popüler yapabiliyor, mıknatıs gibi gücü var modanın. Denizli ile güçlü bir bağımız var. Beni de etkilemiş durumda" dedi.

"ÇOK ELEGAN BİR YÜK HAKİM MODAYA"

Modacı Cengiz Abazoğlu, bu sezonun çok cesaretli olmadığını belirterek, "Çok elegan bir yük hakim modaya. Kadınlarda 1960'lı yılların naif, kibar, zarif görüntüsünün altını çizen parçalar var. Fakat bazı anahtar parçalar var ki, daha önce tüketmeden kadınlar hep çekindi. Eteğin altına lastik ayakkabı giymek gibi. Ama doğru bir görüntüye ulaştığı anda sokaklarda rastlamaya başladık bile. Bu görüntüler genç ve modern bir görünüme ulaştırıyor hanımları" diye konuştu.

Şallı ve Abazoğlu, daha sonra Forum Çamlık AVM'de Denizlili hayranlarıyla buluştu, moda, stil, yeni sezon trendleri, sağlıklı beslenme, sportif yaşam, detoks ve diyetler hakkında sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Abazoğlu Ebru Şallı Pamukkale Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title