Haberler

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Başarı ve Teşvik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği tarafından verimli, kaliteli ve etkili sağlık hizmeti sunumunu desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren projeler ödüllendirildi.

Ödül törenine; Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kasım Çetin, Denizli Tabib Odası Başkanı Dr. Gökhan Deda, kamu hastaneleri doktorları, hemşire ve çalışanları katıldı.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, gelişmiş ülkelerin, Türkiye'de uygulanan sağlık sisteminin bu kadar kısa sürede başarılı olmasını araştırdıklarını belirterek "Ülkemizde hastane hizmetleriyle ilgili genel düzenleme yapıldı. Hem genel hem de iller düzeyinde yeniden bir yapılandırmaya gidildi. Daha önce illerde Sağlık Müdürlükleri tek başına bütün sistemi yürütürken, şu anda 3'lü bir sisteme dönüştürüldü.

Tabi bu sistemde; önceden her hastane kendi harcamasını ve personel yönetimini tek başına yapıyordu. Şimdi bütün İli, özellikle yataklı tedavi kurumlarını bir havuzda birleştirerek, daha az kaynak kullanarak, yapılan savurganlıkları daha aza indirme düşüncesiyle bu sisteme gidildi.

Özellikle; Denizli'de kamu hastanelerinin fiziki şartlarıyla ilgili çok önemli sıkıntılarımız var. Bunları en kısa sürede gidermek zorundayız. Yöneticiler, çalışanlar ne kadar iyi niyetli olursa olsun; ne kadar çalışırsa çalışsın bu fiziki şartlarla hizmet vererek ancak belli bir noktaya kadar gidebiliyoruz. Bu nedenle bizde yöneticiler olarak çok önemli gayretler gösteriyoruz.

Ankara düzeyinde, şu andaki son nitelendirme ile şehir hastaneleri dediğimiz 1.100 yatak kapasitesine sahip olacak bir hastane sistemini, Denizli'mize kazandırmak için gayret gösteriyoruz. Tabi bu konuda epey yol katetmiştik ve sistem işler hale gelmişti, avan proje ihalesi tamamlanmıştı. Ancak bildiğiniz gibi başka bir yerdeki kamu-özel ortaklığı uygulamasının iptal edilmesi nedeniyle Denizli'deki sistemde de ister istemez bir zaman kaybı oldu. Ancak hepinizin bildiği gibi Sağlık Bakanlığı Kanuni bir düzenlemeyle işin önünü açtı. Geçen hafta itibariyle Sayın Müsteşarımızla yaptığım görüşmede artık Yüksek Planlama Kurulu Kararının tamamlanmak üzere olduğunu, yeni Kanun düzenlemesindeki prosedürler nedeniyle önceki işlemlerde maalesef silbaştan başlamak zorunda kaldık. Bahsettiğim Yüksek Planlama Kurulu Kararı da yakında çıkacak. Karar çıktıktan sonra hızlı şekilde bunu tamamlamak zorundayız. Ama takdir edersiniz ki hizmeti de binalar yapmıyor. Gönüllü işini benimseyen bir ekip ruhu içerisinde çalışan insanlar gece gündüz demeden bu işi kutsal sayıp gayret gösteren insanlarında bunu başaracağından hiçbir kuşkumuz yok. Denizli'mizde böyle bir ekibimiz var. Sizlere yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

Yarışma sonunda İdari ve Mali Hizmetler, Sağlık Bakım Hizmetleri ve Tıbbi Hizmetleri olarak 3 kategoride ödül verildi.

Sağlık Bakım Hizmetleri katagorisinde; Büyük Ödül Denizli Devlet Hastanesi'ne, Başarı Ödülü Servergazi Devlet Hastanesi ile Çameli Devlet Hastanesi'ne, Jüri Teşvik Ödülü ise Tavas Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Sarayköy Devlet Hastanesi'ne verildi.

Tıbbi Hizmetler kategorisinde; Büyük Ödül Verilmezken, Başarı Ödülü Denizli Devlet Hastanesi ile Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne, Jüri Teşvik Ödülü ise Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi, Sarayköy Devlet Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi ve Honaz Devlet Hastanesi'ne verildi.

İdari Mali Hizmetler kategorisinde; Büyük Ödül Denizli Tavas Hastanesi'ne, Başarı Ödülü Honaz Devlet Hastanesi, Sarayköy Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne, Jüri Teşvik Ödülü ise Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesi'ne verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Servergazi Sarayköy Denizli Buldan Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title