Haberler

53 Yaşındaki Adam, Evlilik Bahanesiyle Kendisiyle Tanıştırılan Kadın Tarafından Dolandırıldı

Güncelleme:

Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Süleyman Önal, bir aracı yardımıyla evlenme vaadiyle Hatay'ın Antakya ilçesinde tanıştırıldığı kadına 22 bin lira kaptırdı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Süleyman Önal, bir aracı yardımıyla evlenme vaadiyle Hatay'ın Antakya ilçesinde tanıştırıldığı P.Y. isimli kadın ve yakını olduğu ileri sürülen kişiler tarafından toplam 22 bin lira dolandırıldı. Dolandırılan Önal'ın, aralarında 18 yaş olan P.Y.'nin kendisine, "Benim için yaş farkı önemli değil. Mutlu olayım yeter" dediğini söyledi.

EVLİLİK TUZAĞINA DÜŞTÜ

Çivril'in kırsal Kızılcayer Mahallesi'nde çiftçilik yapan Süleyman Önal, 3 yıl önce eşinden boşandı. Mahallede tanıştığı bir kişinin tekrar evlenmek istemesi halinde aracılık edrebileceğini söymesi üzerine Önal, bu teklifi kabul etti. Önal, geçen 30 Kasım'da gittikleri Hatay'ın Antakya ilçesinde P.Y. ve ağabeyi olduğu söylenen bir kişi ile tanıştırıldı. Önal'ın aralarında 18 yaş olduğunu hatırlattığı P.Y., iddiaya göre, "Benim için yaş farkı önemli değil. Mutlu olayım yeter" dedi. Kendisi ile evlenmeyi kabul etmesi üzerine Önal, toplam 3 bin 600 lira değerinde altın yüzük ve küpe aldığını, süt parası olarak da ağabeyi olarak tanıtılan kişiye 7 bin lira ve toplam 7 bin lira değerinde altın bilezik verip, P.Y. ile memleketi Çivril'e döndü.

"BUNLAR ÇETE"

Önal daha sonra yaşananları ise şöyle anlattı:

"P.Y., Çivril'e gelmemizden sonra evde hasta olduğunu söyledi. Kendisini hastaneye götürüp, muayene ettirdim. Sağlık durumu iyiydi. Eve döndükten sonra telefonla konuşmaya başladı. Kiminle konuştuğunu sordum. Kardeşleriyle konuştuğunu söyleyip, bahçeye çıkarak benden uzaklaştı. Telefonla konuşuyormuş gibi yapıp, sokağa çıktı. Burada, kendini bekleyen otomobile binerek kaçtı. Kendisinden bir daha haber alamadım, telefonlarıma da cevap vermedi. Dolandırıldığımı, kaçtığında anladım. Bunlar 6- 7 kişilik çete. Aracısı, taksicisi, 'Abisiyim' diyen de, 'ablasıyım' diyen de şebeke. İnsanları hassas oldukları yerlerden yakalayıp dolandırıyorlar. Beni dolandırıldılar, başkası kanmasın bunlara.

Yaptığı diğer masraflar ile toplam 22 bin lira doladırıldığını belirten Önal, soluğu jandarmada alıp, şikayetçi oldu. Jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Önal Denizli Çivril 3.Sayfa Güncel Haberler

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İkisi de hap içerek yaşamına son vermiş! Kız kardeşlerin 4 saat arayla ölümünde sır perdesi aralandı

İkisi de hap içerek yaşamına son vermiş! Kız kardeşlerin 4 saat arayla ölümünde sır perdesi aralandı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

500

Yorumlar (81)

Ayten:

ben de bir kadın olarak evleneceğim adamın geleceğimi garanti altına almasını, bana yeterince mal ve para vermesini isterim. Bu ülkede tüm kadınlar ister. (ev hanımları için konuşuyorum). Eğer malı mülkü parası pulu varsa , beni bunlar zaten mutlu eder. Adamın tipine bakmam. Yakışıklı ama fakir olacağına zengin ve çirkin olmasını tercih ederim . Unutmayalım ki erkeğin çirkini olmaz, fakiri olur.

14
38
yanıtYanıtla
Realist:

Git de belediye beslesin seni. Çalış kendin kazan, parazitlik yok

yanıt3
yanıt1
Bülent 09:

Sevgili Ayten Hanim, Cok haklisiniz, bende bir erkek olarak sizin mantiginizdan yola cikarak sunu söyliyeyim. Aslinda biz erkekler icin Evlenmek pekde akilli bir davranis degil. Niye diyecek olursaniz. Biz erkekler ne istiyoruz. Ara sira Süt icmek (siz anladiniz ne demek istedigimi), Simdiiii insan arasira süt icmek istedigi icin Tüm bir iNEGi niye satin alsinki. yani o yüzden Erkekler evlenmemesi gerek. git bul bir iNEK iC SÜTÜNÜ ver parasini hadi eyvallah. böyle birkere ödersin. evelenince bir ÖMÜR

yanıt12
yanıt3
TEOMAN:

İNŞALLAH ÇOK ZENGİN BİRİNİ BULUR EVLENİR YUVA KURARSIN. AMA ŞUNU UNUTMA PARADAN DAHA ÖNEMLİ ÇOK ŞEY VAR BU HAYATTA AR NAMUS GİBİ MESELA YA DA PARA İÇİNDE HASTALIKLA SAVAŞMAK GİBİ BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ?

yanıt17
yanıt1
NURETTİN:

ADAM PARALI, AMA NE YAKIŞIKLI NEDE İÇ GÜZELLİĞİ VAR PEKİ SENDE NASIL BİR NEFİS VAR AYTEN HN.

yanıt2
yanıt0
BÜLEN BEYE:

sayın bülent09 olayı o kadar iyi özetlemişsin ki, üzerine ekleme yapmaya gerek yok. dislike atanlar ya hayal dünyasında yaşıyor ya da bayan olduğundan alınmış

yanıt1
yanıt0
Leyla:

Bak ben sana söyleyeyim, emek vermeden, sıkıntı çekmeden elde ettiğin değerlerin hiç bir değeri yok!Eşime babasından kalma maddi değeri yüksek ev kaldı ama hiç gözüm yok. Beraber yaptığımız evde oturuyorum, gözüm gibidir, seviyorum!

yanıt5
yanıt0
Çakıl:

Yaş farkı dorun değilse parada sorun olmamalı emmi :))

40
1
yanıtYanıtla
ASLI:

Ne zaman akıllanacaksınız bilmiyorumki. . . ayrıca kaddının yüzünü neden busluyorsunuz, millet görsün açın tanısınki başka insanların canını yakamasın bu adiler. . . .

28
3
yanıtYanıtla
MANAS:

BİR ZEVK UĞRUNA DÜŞTÜĞÜN DURUMA BAK. HAKKETTİN YAPACAK BİR ŞEY YOK.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title