Haberler

Denizde Kaybolan Yunus'u Arayan Akrabası Boğuldu

Güncelleme:

Samsun'da denizde kaybolan akrabasını arayan ekibe yardımcı olan kişi boğularak hayatını kaybetti.

Samsun'un Terme ilçesinde denizde kaybolan akrabasını arayan ekibe yardımcı olmak üzere çalışmalara katılan kişi, boğularak hayatını kaybetti.

14 YAŞINDAKİ YUNUS EMRE'Yİ ARIYORLARDI

Evci mevkisinde arkadaşlarıyla denize giren Yunus Emre Soylu (14), bir anda gözden kayboldu. Arkadaşları ve çevredekilerin polise haber vermesi ile olay yerine gelen deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri, Soylu'yu denizde aramaya başladı.

AKRABASI AKINTIYA KAPILDI

Suyun dalgalı olmasına karşın arama çalışmalarını sürdüren ekipler, Soylu'ya ulaşamadı. Arama çalışmalarına katılan ve Soylu'nun akrabası olduğu belirtilen İbrahim Ocak (40) ise girdiği denizde akıntıya kapıldı. Ekiplerin çabasıyla kıyıya çıkarılan Ocak, kaldırıldığı Terme Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.

ANNE-BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Öte yandan kurtarma çalışmalarını, Yunus Emre Soylu'nun babası Necmettin ve annesi Sevil Soylu da sahilde gözyaşları içinde izledi.

Çevredeki balıkçılar ise bölgede denize girmenin çok tehlikeli olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Yunus Emre Soylu Samsun Terme Evci Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

500

Yorumlar (6)

Eda:

Iki kol hareketi yapmakla denize acilip yüzmek isteyen vatandaslari aileleri ve yakinlari artik uyarsinlar. Siirte gelince, yasak tan anlamaz vatandaslar ne diye baraj bölgesinde piknik yaparlar. Sonra nerde bu millet nerde bu devlet. . .

15
1
yanıtYanıtla
sezgin eribolszgn_gns@windowslive.com:

dadamlar intihar etmiş a benim kuşbeyinli kardeşim bunda hükümetin devletin ne suçu var yetkililerin ne suçu var piknik siirtlilerin neyine. . . . . ne kadatr aptalsınız bee insan olmayacaksınız

yanıt0
yanıt0
ALLAH KULU:

ben burayı biliyorum 20 metreden sonra toprak kayması olan bir bölge derinlik aniden 10 meteyi geçiyor su her zaman dalgalı daha önce 10 larca kişi kayboldu bulunamadı

4
0
yanıtYanıtla
MEHMET:

YAZIK OLMUŞ

4
0
yanıtYanıtla
gurbetci43:

ulkem insani ne zaman akillanacak yahu tehlikeli bolge suya girmeyin diye uyarilar varken denize girersen. arama ekiplerini aramazsan kendi isini gormeye kalkarsan na memedler ne hasanlar ne yunuslar kaybederiz. egitim sart be arkadaslar. dunyanin en lusumsuz olumler yasanan ulke durumundayiz halimiz icler acisi malasef. cahiliz beeee

2
0
yanıtYanıtla
erencan:

Ağrı patnostan çok büyük geçmişler olsun inşallah bu ve bu gibi olaylar Türkiye mizde artık son olur biraz kişisel ihmallerden çok şey kaybediyoruz ölenlere rahmet yakınlarına sabır diliyorum . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title