Haberler

Demir ve Aslan O Yolu İnceledi

Güncelleme:

AK Parti Milletvekilleri Cemal Yılmaz Demir ve Zeyid Aslan, Erbaa İlçesi'ne bağlı Gökal beldesi halkının, Ayvacık'tan daha rahat ulaşım istedikleri yolu inceledi.

Milletvekilleri ulaşım sorunu için devrede

Yolun bir kısmını feribotla geçen milletvekilleri, sorunun çözümü için gerekenin yapılacağını söyledi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, yıllardır ulaşım sorunu çeken Tokat'ın Erbaa İlçesi'ne bağlı Gökal Beldesine gitti. Vatandaşların 'ulaşımın çok kötü bir yolla yapıldığı' sorununu yerinde gören Milletvekilleri Demir ve Aslan, "Çözüm için gereken yapılacak" dedi.

Tokat'ın Erbaa İlçesi'ne bağlı Gökal Beldesi halkı, Samsun'dan gelirken Hasan Uğurlu Barajı yanından sağladıkları ulaşımlarının bozuk bir yol ve feribot üzerinde gerçekleştiğini belirterek, Milletvekili Demir ve Aslan'a taleplerini iletti. AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Tokat Milletvekili Aslan ile görüşerek, talebi yerinde incelemeye gitti. Karayolları 7. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu'nun eşlik ettiği programda Ayvacık'tan Tokat Erbaa tarafına Hasan Uğurlu Barajı'nın su tutan göleti üzerinden feribotla geçiş yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren yolculukta yolun bozuk ve tek araçlık olduğunu gözlemleyen milletvekilleri, yöre halkıyla da bir toplantı yaptı.

YOLUMUZ ÇOK BOZUK

Gökal beldesi vatandaşları adına konuşan Sebahattin Purç, "Beldemiz Ordu, Tokat, Samsun ve Amasya ile sınırdır. Pazar günleri burada 10 bin kişi ağırlıyoruz. Ayvacık'tan, Ordu Akkuş'tan, Amasya Taşova'dan, Erbaa'dan buraya gelip insanlar ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Samsun'dan geliş yolumuzu gördünüz. Çok bozuk, tek sıra halinde ve feribotla ulaşım sağlanıyor. Bunun daha elverişli hale getirilmesi için sizlerden destek istiyoruz. Buraya kadar gelip, bizi dinlediğiniz için de yöre halkım adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

ASLAN: SİZİ ÖNEMSİYORUZ

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan da, kendisinin Erbaalı olduğunu belirterek, "Bu toprakların çocuğuyum. Ben ve Samsun Milletvekilimiz sadece bu program için Ankara'dan kalkıp geldik. Akşama da geri döneceğiz. Bu sizi önemsediğimizin bir kanıtıdır. Sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

DEMİR: ÇÖZÜM İÇİN ADIM ATILACAK

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, söz konusu yolun Karayolları Bölge Müdürlüğü ağı dışında kaldığına dikkati çekerek, "Sorunun çözümü için bir Ordu milletvekilimizi de alıp 3 bölgenin milletvekili olarak ne yapabilirizi konuşacağız. Sizlerin daha rahat ulaşım sağlaması için elimizden geleni yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Milletimizin içinde olduğumuz için bugün bu sorunları görmek için buralara geldik. Siz hiç endişe etmeyin, biz bu işin çözümü için ilk adımı atacağız" dedi.

Milletvekilleri Demir ve Aslan, beldede bazı ziyaretler yaptıktan sonra, beldeden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti Gökal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title