Haberler

Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, yapılacak Genel Kurul toplantısında stat inşaatı için delegasyondan yetki alınacağını söyledi.

Fethiyespor Yönetim Kurulu, Perşembe günü gerçekleştirilecek tek maddelik genel kurul öncesi bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Kulüp Yöneticileri Nurkaya Gündoğdu, Okan Uysal, Mustafa Büyükteke, Hasan Aydemir ve Osman Otgöz'ün yer aldığı toplantıda kulüp hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk yaptığı açıklamada, "Perşembe günü tek maddelik bir genel kurul gerçekleştireceğiz. Şehir stadımızın inşası konusunda bazı hazırlıklar var. Bunun bir de yasal prosedürü var. Yönetim olarak yetki almamız gerekiyor. Delegasyonun yönetim kuruluna bu yetkiyi vermesi gerekiyor. Genel kurulda bu yetkiyi alarak çalışmalarımızı devam ettirme çabası içerisindeyiz. 2013 yılında yerel yönetimlerimizin desteği ile tesisleşme açısından arzu ettiğimiz bütçeye ulaşırız" dedi.

"Günlük başarıdan ziyade sağlıklı yapılanma, ekonomik açıdan ve sportif başarıların altyapısını güçlendiren bir kulüp olmak istiyoruz" diyen Başkan Öztürk, "Fethiyespor olarak şampiyonluğu ve bir üst ligi hedefliyoruz. Şunu üzülerek söylüyorum, biz yine kaderimizle baş başa kaldık. İnanmadığım bir davanın arkasında durmam. 2 maçta başarısız sonuçlar aldık. Nazilli Belediyespor deplasmanından 3 puanla döndük. Uzun soluklu bir kadro oluşturuyorsunuz, belirli planlamalarla yola çıkıyorsunuz; bazen bunun belirli bir düzeye ulaşması zaman alabiliyor. Bunların hiçbirisi bahane değil, yönetim olarak bahanelerin de arkasına saklanmadık. Biraz hoşgörü ve anlayış gerekiyor" diye konuştu.

Başkan İsmail Öztürk, "Bu yıl geniş bir kadromuz var. Geçen yıl ki performansın çok üzerine çıkabiliriz. Hiçbir değer yargısı Fethiyespor Kulübü'nün üzerine çıkamaz. Temel hedefimiz takımımızın menfaatleridir. Onun için küçük şeyler büyütülmesin ve şahıslar üzerine yorum yapılmasın. Ticari faaliyetlerimizi geliştirelim dedik, sınıfta kaldık. Bir şirket kurduk, parkomattan gelir elde etmeyi hedeflerken; Nisan ayından bu yana geçen sürede elde edilen gelir 30 bin TL. Olmayan fakat inandığım bütçe ile yola çıktım. Yanımızda görünen bazı kişiler 2 forma almıyor, maçlara da davetiye ile gelmek istiyor. Tribün gelirimiz bir futbolcunun yıllık ücretini karşılamıyor. Altyapı hariç 25 futbolcumuz var. Lütfen sporseverler müsabakalara bilet alarak girmeye çalışsınlar. Fethiyespor, bu ilçede yaşayan herkesin kulübü. Bir kalıp peyniri bulamadığımız günlerden 100 civarında sporcunun yemek yediği bir tesis kurduk. Gelecek inşa etmek çok büyük fedakârlık gerektiriyor" dedi.

Gazetecilerin Geçen yıl Valilikten 125 Bin TL bir destek geldi Muğla'nın tek profesyonel takımı olan ve 1. lig hedefleyen bir takıma bu kadar destek az değimli sorusu üzerine Fethiyespor Yöneticisi Nurkaya Gündoğdu "Valilikten gelen 125 bin TL tabi az. Ama bunun arttırılması için görüşmeler ve çalışmalar yapılıyor. Profesyonel bir takımın, bir aylık masrafını bile karşılamıyor. Bu kulübün kapısından içeriye girmeyen yerel yöneticilerimiz var. Geçmiş dönemde başkanlık ve yöneticilik yapmış ağabeylerimiz ile kardeşlerimiz kulübe uğramıyor. Bana göre bu mantıklı bir iş değil. Bir gün olacak o kişiler tekrar bu yönetimde yer alacak. O gelmemenin hesabını o zaman yapacaklar. Bir futbolcu alacak kadar tribün gelirinin olmadığı yerden şampiyonluk beklemek vefasızlık olur" dedi.

Fethiyespor Yöneticisi ve aynı zamanda Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı olan Osman Otgöz de "Cemiyetçilik kolay bir iş değil. Bazen tek başınıza kaldığınız günler oluyor. Sorunları aşmakta zorlanıyorsunuz. Fethiyespor kendi öz kaynaklarını yaratmalıdır. Sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler buna destek olmalıdır. Takımımız kendi yağında kavrulduğu zaman bu sıkıntıları yaşamayacaktır. Başkanımızın projesine gereken desteği vereceğiz" dedi.

Gazetecilerin FETAB Olarak herhangi bir maddi destek sağlamayı düşünüyor musunuz sorusu üzerine Osman Otgöz "Bununla ilgili olarak yetkili kurumlarımız ile bu konuları görüşüyoruz. Bununla ilgili olarak bir çalışmamız var. İnşallah FETAB Olarak maddi manevi her türlü desteği yapacağız" dedi.

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükteke, "Fethiye'de vergi dairesine bağlı birçok ulusal işletme var. Nazilli Şehir Stadı'nda ben onların reklam tabelalarını gördüm. Biz onların kapılarına gittiğimiz zaman reklam veremediklerini söylüyorlar. Fethiye'de birçok süper market var. Biz bunlardan saha içerisine reklam istiyoruz ama reklam veremediklerini söylüyorlar. Tüm halkın gittiği giyim mağazaları var. Onlar da bu konuya sıcak bakmıyor. Vatandaşlarımız stada geldiği zaman baksınlar, takıma kim sahip çıkıyorsa; o işletmeleri tercih etsinler. Ben şahsen bizleri geri çeviren Fethiye'deki süper marketlerden ve o büyük giyim mağazalarından alışveriş yapmıyorum. Ben kim 200 Bin kişilik Fethiyespor'a destek veriyorsa oradan alışveriş yapıyorum lütfen bu konuda vatandaşlarımız biraz daha duyarlı olarak takımlarına sahip çıksınlar" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Büyükteke İsmail Öztürk Fethiyespor Gündoğdu Güncel Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: Bingöl, Karlıova, Muş ve Bitlis'te deprem riski var

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: Bingöl, Karlıova, Muş ve Bitlis'te deprem riski var

Bakmadan Geçme

İsrail Mısır savaş mı çıktı? İsrail Mısır son durum ne? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off muhtemel rakipleri! Galatasaray play-off'ta seri başı mı? Kerem Demirbay şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Kerem Demirbay podyum müziği ne? #127942 #127926 Nelsson şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Nelsson podyum müziği ne? #127942 #127926 Tete şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Tete podyum müziği ne? #127926 #127942 Ndombele şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Ndombele podyum müziği ne? #127942 #127926 Davinson Sanchez şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Davinson Sanchez podyum müziği ne? #127942 #127926 Abdülkerim Bardakcı şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Abdülkerim Bardakcı podyum müziği ne? #127942 #127926 Köhn şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Köhn podyum müziği ne? #127942 #127926 Muslera şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Muslera podyum müziği ne? #127942 #127926 Berkan Kutlu şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Berkan Kutlu podyum müziği ne? #127942 #127926 Torreira şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Torreira podyum müziği hangisi? #127942 #127926 Barış Alper Yılmaz şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Barış Alper Yılmaz podyum müziği hangisi? #127942 #127926 Galatasaray şampiyonluk kutlamasında hangi şarkıcılar konser verecek? Simge var mı? #127926 #127942 Zaha şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Zaha podyum müziği hangisi? #9917 #127926
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title