Haberler

Defne Belediye Başkanı canlı yayında çadır eksikliğine isyan etti: Bittik ya, artık yeter!

Güncelleme:

Hatay'ın Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, katıldığı canlı yayında bölgedeki çadır eksikliğine isyan etti. Güzel, "Burada kalan insanların başlarını sokacak bir yer yok. Duyun artık ya. Vallahi yeter. Bir çadır gönderemediniz. Bunun muhatabı kimse üstüne alınsın. Beni de Silivri'ye atın. Bittik ya. Kapatıyorum ben. Artık Yeter" diyerek yayını terk etti.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden en fazla etkilenen illerden biri de Hatay oldu. Hafta başında 6.4 ve 5.8'lik depremlerle sarsılan Hatay'da bugün de 5 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldi. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği şehirde çadır eksikliğitartışma konusu oldu.

"BURADA KALAN İNSANLARIN BAŞLARINI SOKACAK BİR YER YOK"

Halk TV canlı yayınına bağlanan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel duruma isyan etti. Bölgede çadır olmadığını belirten Güzel, "Dost belediyeler geldi. Çok yüksek oranda beslenmemizi, su ihtiyacımızı battaniye ihtiyacımızı karşıladık. Ama burada kalan insanların başlarını sokacak bir yer yok" dedi.

"BENİ DE SİLİVRİ'YE ATIN"

Güzel sözlerine şöyle devam etti: "Duyun artık ya. Vallahi yeter. Bir çadır gönderemediniz. Bunun muhatabı kimse üstüne alınsın. Beni de Silivri'ye atın. Bittik ya. Kapatıyorum ben. Artık Yeter"

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

İbrahim Güzel Defne Hatay Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (5)

Reis şeker:

Allah sizin elinize düşürmesin belediye olarak verin ruhsatları kentsel dönüşüm yaptırmayın sonra mağdur ayağı yemeyiz

2
2
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

bu kadar para toplandı, çadır gönderildi, konteynır alındı. nereye gitti bunlar o zaman?

1
2
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Milyonlarca lira ödenek alıyorsunuz hiç mi deprem için hazırlık yapmadınız bu nasıl belediye Esenleri örnek alın çobanlar

1
2
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Koskoca belediye olarak mağdur ayağına yatmak hep mi yediniz hiç mi afet hazırlığı yok yazıklar olsun size milyonlarca lira ödenek alıyorsunuz belediyeye

1
1
yanıtYanıtla
Burhan Kaplan:

Felaket oldu diye sana dokunan yok daha dur bakalım.Deprem merkezinde bile senin ilindeki,ilçendeki kadar yıkım olmadı sen önce onun hesabını ver sonra başka şeylere sıra gelir başkan efendi!!

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title