Haberler

Davutoğlu: Esad Hedef Alınırsa Karadan Asker Gönderebiliriz

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, ABD'li ünlü televizyoncu Christiane Amanpour'a verdiği röportajda "Esad'ın hedef alınması durumunda karadan asker gönderebiliriz" dedi.

ABD'li ünlü televizyoncu Christiane Amanpour, Başbakan Davutoğlu'nun kendisine, ABD stratejisi Esad yönetimini hedef alırsa Türkiye'nin de kara birliklerini yönlendirebileceğini söyledi.

"KARADAN ASKER GÖNDEREBİLİRİZ"

Christiane Amanpour, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı ve bu akşam TSİ 21.00'de yayımlanacak röportaj öncesinde Twitter'dan yazdığı mesajında şöyle dedi: "Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu, ABD stratejisinin Esad yönetimini hedef alması durumunda, karadan asker gönderebileceklerini söyledi. Bu akşam 20.00'de"

NATO'DAN KRİTİK AÇIKLAMA

NATO Genel Sekreteri, Türkiye'nin güvenliğini sağlamak için ihtiyaç duyulması halinde müttefik ülkelerin yardımcı olacaklarını açıkladı. Genel Sekreter Jens Stoltenberg bu açıklamayı, Polonya'ya düzenlediği ziyaret kapsamında gerçekleştirilen bir basın toplantısında yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Christiane Amanpour Ahmet Davutoğlu Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (207)

KAAN:

BENCE MELİH GÖKCEKLE POLAT ALEMDARI GÖNDERİN HALLEDER MALUM İKİSİDE HAYAL ÜRÜNÜ

16
71
yanıtYanıtla
turko:

demokrasi trenine bindik istedigimiz durakta ineriz derseniz size guvenen olmaz ve sonucta boyle izole olursunuz. bunlar daha iyi gunlerimiz cunku esad kotudur ama kotunun iyisidir dunya esad ile isid arasinda secmek zorunda kalirsa esadin tarafini tutar boyle sacma aciklamar yapacaginiza hic konusmayin daha iyi.

8
62
yanıtYanıtla
HOHOHO:

HERHALDE OĞULLARIDA BAŞTA CEPEYE ESATLA SAVAŞA GİDECEK SEN AKP ÜYELERİNİ TOPLA GÖNDER 12 SENE YEDİNİZ HADİ SAVAŞA DE :)) TÜNEL KAZAR KAÇARLAR BELEŞ BİR ŞEY OLMAYINCA . ))

7
52
yanıtYanıtla
OSMAN:

Kendi çocukları gitmiyor ya nasıl olsa. Gönderir tabii

15
42
yanıtYanıtla
Asker:

parlamentodaki bütün milletvekilleri cocuklarini gönderse kac tabur asker cikar??

yanıt0
yanıt0
KAAN:

ABD Irak a girdi ve 15 yılda çıkabildi. Bu iş çok büyük. Sakın olaki silahlı taarruz ve çatışma olayına Türkiye karışmasın. Bu işe bulaşırsak 50 yılda çıkamayız. İki kişiyi ayıralım derken arada kalır bıçağı biz yeriz.

55
0
yanıtYanıtla
dhhs:

okmeydaninda molotof atan serefsizleri önce bi tarayin

48
5
yanıtYanıtla
dikat:

turk kardeslerim akp ye guvenmeyin bunlar isidi turkiye ye getirecekler

49
1
yanıtYanıtla
Mahir Yüce:

zerre güvenmiyoruz zaten

yanıt0
yanıt0
el kaddafi:

ne zararini gördün cevat

yanıt0
yanıt0
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title