Haberler

DAÜ Öğrenci Konseyi'nde Devir-Teslim

Güncelleme:

Önceki yılın Öğrenci Konseyi üyelerine teşekkür plaketleri verilirken, bu yıl görev yapacak olan Öğrenci Konseyi de tanıtıldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde (DAÜ) geçtiğimiz günlerde tamamlanan Öğrenci Konseyi seçimleri sonrasında, Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen tanıtım ve devir teslim töreninde önceki yılın Öğrenci Konseyi üyelerine teşekkür plaketleri verilirken, bu yıl görev yapacak olan Öğrenci Konseyi de tanıtıldı. Törende DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, Rektör Yardımcıları, Rektör Koordinatörleri, bazı fakülte dekanları, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler de hazır bulundular.

Gerçekleştirilen devir-teslim ve tanıtım kokteylinin açılış konuşmasında DAÜ Öğrenci Hizmetleri ile Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, seçimlerin demokratik bir ortamda geçtiğini ve öğrencilerin çoğunlukla seçimlere duyarlı bir tutum sergilediklerini ifade ederken, Üniversitenin önemli kurullarında öğrenci temsiliyetinin büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizdi.

Daha sonra sözü alan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, 2012-2013 Akademik Yılı Öğrenci Konseyi seçimlerinin başarıyla gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Öztoprak, Ekrem Soyşen başkanlığındaki eski Öğrenci Konseyi`ne görevleri süresince üniversitenin tanıtımı için yapmış oldukları özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunarken, yeni yönetimden de çalışmalarında aynı ciddiyet ve kararlılığı göstermelerini istedi.

Daha sonra söz alan eski Öğrenci Konseyi başkanı Ekrem Soyşen, görevde oldukları süre içerisinde din, dil, ırk ayırımı yapmaksızın tüm öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını ve üniversitenin tanıtımı için çok çaba harcadıklarını ifade etti. Son olarak söz alan yeni Öğrenci Konseyi başkanı Soner Öztürk ise çok iyi bir seçim süreci geçirdiklerini ve üstlenmiş oldukları büyük sorumluluğun farkında olup, çıtayı daha da yükselterek çok başarılı işlere imza atacaklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından eski Öğrenci Konseyi üyelerine plaketleri verildi. Daha sonra eski ve yeni Konsey üyeleri ile DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, Rektör Yardımcıları, Rektör Koordinatörleri, bazı fakülte dekanları, bölüm başkanları, öğretim üyeleri toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

2012-2013 Akademik Yılı`nda görev yapacak olan DAÜ Öğrenci Konseyi`nde görev alan öğrencilerin isimleri şöyle: Soner ÖZTÜRK (ÖYK Başkanı), Hasan DOĞAN (ÖYK Başkan Yardımcısı), Çağrı ÇETİN (ÖYK Genel Sekreter), Doğukan DEMİR (ÖYK Mali İşler Sorumlusu), İsmail AKDENİZ (ÖK Sosyal İşler Sorumlusu), Mehmet Ali AKIL (ÖK Sosyal İşler Sorumlu Yardımcısı), Subhi N. S. Abu HUSSIN (ÖK Dış İlişkiler Sorumlusu), Ufuk ÖZEL (ÖK Kantin ve Kafetaryalar Sorumlusu), Melik FIRAT (ÖK Kantin ve Kafeteryalar Sorumlu Yardımcısı), Mehmet Ali AKSOY (ÖK Disiplin Kurulu Sorumlusu), Erdal YAZGÜLÜ (ÖK Disiplin Kurulu Sorumlu Yardımcısı), Gurban BAYRAMLI (ÖK Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu), Reha Sertaç İLHAN (ÖK Eğitim Sorumlusu), Abubakar M. SALEH (ÖK Yabancı Öğrencilerle İletişim ve Koordinasyon Sorumlusu).

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Güncel Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Kırmızı bültenle aranan 2 uyuşturucu baronu İstanbul'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan 2 uyuşturucu baronu İstanbul'da yakalandı

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title