Haberler

Nişanlı Çifti Barıştıkları Gün Kaza Ayırdı

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, virajı alamayıp takla atan otomobilin sürücüsü Çağdaş İçten ağır yaralanırken, yanındaki nişanlısı Gamze Gül yaşamını yitirdi.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, virajı alamayıp takla atan otomobilin sürücüsü Çağdaş İçten (22) ağır yaralanırken, yanındaki nişanlısı Gamze Gül (23) yaşamını yitirdi.

Datça'da elektronik eşya mağazası işleten, aynı zamanda bateristlik yapan Çağdaş İçten yönetiemindeki 48 R 6366 plakalı otomobil, bugün saat 01.30 sıralarında Marmaris- Datça Karayolu'nun 23'üncü kilometresindeki Çubucak Orman Kampı önünde virajı alamayıp, kontrolden çıktı. Savrulan otomobil takla atarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazanın meydana geldiği yere yaklaşık 100 metre mesafedeki Hisarönü Jandarma Karakolu'nda nöbet tutan askerler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bir yandan da yol trafiğe kapatılıp, çevre güvenliği sağlandı.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin sağ ön koltuğunda oturan ve kaza sırasında açılan kapıdan yola fırladığı belirlenen Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Gamze Gül'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Otomobilde sıkışan nişanlısı Çağdaş İçten ise güçlükle kurtarılıp, ambulansla Marmaris Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan İçten, ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. 1.70 promil alkollü olduğu belirlenen İçten'in bir yıl ayrı kaldığı nişanlısıyla barışmalarını Marmaris'te kutladıktan sonra Datça'ya dönerlerken kaza yaptığı öğrenildi.

OTOMOBİL KIZIN BABASININMIŞ

İçten'in kullandığı otomobilin ise nişanlısının babasına ait olduğu anlaşıldı. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından genç kızın Maramris Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan cenazesi, yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere Datça'ya götürüldü.

GAMZE SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Gamze Gül için, Datça'da düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı. Fatih Camiinde ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine, talihsiz genç kızın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze töreni sırasında, Gamze Gül'ün 19 yaşındaki kardeşi Özge, sinir krizleri geçirdi. Genç kız, ablasının ardından 'Seni nasıl toprağa koyacağız' diye feryat ederken, yakınları tarafından güçlükle teskin edilmeye çalışıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, Gamze Gül'ün kazadan birkaç saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasından, bir kız arkadaşı ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşıp, "mutluyum" yazdığı belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gamze Gül Marmaris Datça Politika Güncel Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title