Haberler

Dadaşlardan Sazlı Sözlü Kahvaltı

Güncelleme:

Gölcük'te Düzenlenen Sazlı Sözlü Kahvaltı İle Noktaladılar. Kocaeli Genelinden Çok Sayıda Davetli Programa Katıldı.

Kocaeli'nin en aktif federasyonu olarak 2010 yılına damgasını vuran Erzurumlular Federasyonu ve dernekleri 2010 yılının son etkinliğini gölcük'te düzenlenen sazlı sözlü kahvaltı ile noktaladılar. Kocaeli genelinden çok sayıda davetli programa katıldı.

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Cumhur Acar ve yönetimi tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma kahvaltısı geniş bir katılımla gerçekleşti. Gölcük Aşiyan Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Muhammet Şık, Erzurumlular Kocaeli Vakfı Başkanı Azmi Cahit Hatipoğlu ve Kocaeli de bulunan tüm Erzurum dernek başkanları katıldı.

Sazlı Sözlü Kahvaltı

Yenilen kahvaltı sonrası ilk olarak Erzurum yöresel Türk Halk Müziği sanatçısı Nimet Karagöl, Erzurum yöresinden birbirinden güzel türküleri söylerken, Karagöle bağlamada Hatip Kızıl ve neyde de Okan Alkan eşlik etti.

Erzurum yöresel Türk Halk Müziğinin ardından Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Cumhur Acar konuşma yaparak, Buradaki asıl amacımız biz hemşerilerimiz bir araya gelerek birbirilerimizi daha yakından tanımak ve bu tür derneklerimize sahip çıkmaktır. Bende burada tüm üyelerime sesleniyorum. Gelin derneğimize sahip çıkalım ki derneğimizi yaşatalım. Bu vesileyle buraya bizim davetimize icabet eden tüm davetlilerimizi derneğimiz adına yürekten teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Üzerimize Düşeni Yapıyoruz

Acarın konuşmasının ardından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon (KEDFE) Başkanı Muhammet Şık ise, Bizleri burada bir araya getiren Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanımız Cumhur Acara gönülden teşekkür ederim. Buradaki bizim hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak var olan sıkıntılarımızı bu birliktelikte çözmek en güzel bir duygudur. Bizler yalnızca bu günlerde değil her günümüzü bu şekilde değerlendirmektir dedi. Şık'ın ardından Erzurumlular Kocaeli Vakfı Başkanı Azmi Cahit Hatipoğlu'da hemşerileriyle gurur duyduğunu dile getirdi.

Plaketler Verildi

Erzurumluların Fahri hemşerisi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker ise, çay, kahve bahane gönül ister sohbet. Buradaki kahvaltı bir bahane ama buradaki ortam birlik ve beraberliği sağlamak oldu. Bu birlik beraberlikten dolayı bu organizasyonu yapan Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Cumhur Acar ve yönetimini kutluyorum. dedi.

Konuşmaların ardından derneğe katkıda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Mevlüt Demir, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Adem Atan, KEDFE Başkanı Muhammet Şık'a, Erzurumlular Vakfı Kocaeli Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu'na ve Federasyon Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin'e katkılarından dolayı dernek üyeleri tarafından plaketleri verildi. Şehir dışında olan Yıldıztekin'in plaketini eski Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı İsrafil Kamacı aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title