Haberler

Çürük Raporuna El Atıyorum

Münevver Karabulut Cinayetinde Karabulut Ailesi ile Şüpheli Cem Garipoğlu'nun Ailesi Arasında Arabuluculuk Yaptığı Öne Sürülen ve Önceki Gün Gözaltına Alınan Cemal Baran, Dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki İfadesinin Ardından Adliyeye Sevk Edildi.

Münevver Karabulut cinayetinde Karabulut ailesi ile şüpheli Cem Garipoğlu’nun ailesi arasında arabuluculuk yaptığı öne sürülen ve önceki gün gözaltına alınan Cemal Baran, dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Baran, polis ifadesinde bu iddialarını reddederek, “Gazetecilerin dolduruşuna geldim” dedi. Asayiş Şube Müdürlüğü´nden çıkarken konuşan Cemil Baran, “Paranın geçmediği tek yer savcı Faruk Erşen Yılmaz’ın yanına gidiyorum. Bundan sonra çürük raporuna el atacağım” diye bağırdı. “Kamuoyunu yanlış bilgilendirmek” ve “Soruşturmanın seyrini değiştirecek açıklamalarda bulunmak” suçlarından gözaltına alındı. Baran, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesine gelerek polis müfettişleriyle görüştü. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan avukatı Rezan Epözdemir, olayda polisin ihmali olup olmadığının araştırılması için İçişleri Bakanlığı’nın soruşturma başlattığını, Karabulut’un bu nedenle ifade verdiğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title