Haberler

Cumhuriyet Yazarları Savcılığa İfade Verdi

Güncelleme:

Charlie Hebdo dergisinin karikatürlerini köşelerinde yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi yazarları Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan, savcılığa ifade verdi.

12 kişinin ölümünden sonra tekrar Hz. Muhammed karikatürleri yayınlayan Charlie Hebdo dergisinin bu karikatürlerini köşelerinde yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi yazarları Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan, savcılığa ifade verdi.

Hikmet Çetinkaya

SORUŞTURMA BAŞLAMIŞTI

Fransa'da 12 kişinin ölümüne neden olan Charlie Hebdo dergisine destek için Hz. Muhammed'i temsil ettiği belirtilen karikatüre köşelerinde yer veren Cumhuriyet Gazetesi yazarları Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Ceyda Karan

AVUKATLARIYLA ADLİYEYE GELDİLER

Soruşturma kapsamında tebligat gönderilerek ifadeye çağrılan yazarlar Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan dün avukatlarıyla birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

"ŞÜPHELİ" SIFATIYLA İFADE GELDİLER

Burada soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Vedat Yiğit'e şüpheli sıfatıyla ifade veren iki yazar daha sonra adliyeden ayrıldı.

İşte Cumhuriyet'in karikatürleri yayınladığı sayısının surmanşeti:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Gazetesi Hikmet Çetinkaya Charlie Hebdo Ceyda Karan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

AslanMobil-ANDROID:

Savciliga ifade verse ne olur hesabini Allaha verecekler.

12
2
yanıtYanıtla
makinistMobil-ANDROID:

müslüman ve türk düşmanı dinsizler.........

8
4
yanıtYanıtla
Meydan oku:

Burdaki koyunlara duyrulur. Cumhuriyet gazetesi sizin cüce basbakaninizdan baska birsey yapmadi. Gazete peygamber karikatürlerini basmadi. Sizin kadar fitneci ve sizin kadar cahil bir topluluk olamaz. ULAN GIT ÖNCE DAVUTOGLUNA HESAP SOR O ZAMAN! Yuhhh be!!! Bana artik bu ülkede kimse müslümanlik ayagina gelmesin, yalakalar sizi!

4
4
yanıtYanıtla
CihanMobil-ANDROID:

Ya... Dış gorunuse gore degil. yüzleri okuma gibi yüksek potansiyelim var şükür. Mühürlnmiş gibi duruyorlar. Her dine saygısız olan Hebdomudur nedir... Ateistlerde bile saygı var. siz nesiniz ???

4
1
yanıtYanıtla
Efkan Elbasan:

Müslüman Mahallesinin salyangozcuları

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title