Haberler

    Cumhurbaşkanlarından Ortak Çağrı: Sandığa Gidin

    AB'nin geleceği üzerine endişelerin dile getirildiği ortak çağrıda şöyle denildi: "Çığrından çıkmış bir milliyetçilik ve başka aşırı ideolojiler geçmişte Avrupa'yı iki dünya savaşı barbarlığına sürükledi.

    AB'nin geleceği üzerine endişelerin dile getirildiği ortak çağrıda şöyle denildi: "Çığrından çıkmış bir milliyetçilik ve başka aşırı ideolojiler geçmişte Avrupa'yı iki dünya savaşı barbarlığına sürükledi. Sonunda Avrupa Birliği sayesinde kıtada yüzyıllarca barış umudu gerçekleşti. Bu barış ve özgürlüğümüz, buna dayalı olarak bugünkü refahımız öyle kendiliğinden gelmedi."

    2019 Avrupa seçimlerinin bu nedenle özel bir öneme sahip olduğu vurgulanan açıklamada, şimdi AB'yi koruma zamanı olduğu belirtildi:

    SÖZ KONUSU GELECEĞİMİZ

    "Bizim ortak Avrupa'mızın yönünü siz Avrupa vatandaşları belirleyeceksiniz. Avrupa bizim vatanımız. Avrupa birçok insan, özellikle gençler için artık ikinci vatan oldu. Şimdi bu Avrupa çok derin sorunlarla karşı karşıya. Avrupa'nın birliğinden bu yana ilk kez serbest dolaşım gibi birçok kazanımların ve ortak kurumların kaldırılması tartışılıyor. İlk kez bir üye ülke AB'yi terk etmek istiyor. Avrupa'nın entegrasyonu ve birliğinden vazgeçilemez. Biz Avrupa'nın birlik ve beraberliğinin devamından yanayız. Devletlerin eşit haklara sahip müttefikler değil, birbirine düşman olduğu bir Avrupa'ya geri dönülemez. Bizim Avrupa'mızın bizim oylarımıza ihtiyacı var. Bu nedenle sandığa gidin. Söz konusu olan bizim Avrupa'mızın geleceği ve bizim geleceğimiz."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Avrupa Birliği Haberler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

    Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

    MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

    MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

    Bakmadan Geçme

    Kilis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kilis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırıkkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırıkkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırklareli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırklareli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kars Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kars Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karabük Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karabük Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Isparta Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Isparta Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Iğdır Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Iğdır Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hakkâri Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hakkâri Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hatay Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! İtalya-Arnavutluk maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İtalya-Arnavutluk maçı ne oldu? İtalya-Arnavutluk maçı CANLI izle! (EURO 2024) İtalya-Arnavutluk EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! İtalya-Arnavutluk CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

    Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title