Haberler

Cumhurbaşkanı'ndan İlginç Randevu Talebi Bu Kez Ağaç Dallarına Takıldı

Bursa'da geliştirdiği bir projeyi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e anlatmak için randevu istediği Çankaya Köşkü'nden yanıt alamadığını söyleyen 32 yaşındaki Murat Erol, çareyi Cumhurbaşkanım Abdullah Baba. Murat Erol Projelerine Hak ve Destek istiyor yazılı mesajı balonlara bağlayıp uçurarak göndermekte buldu.

Bursa'da geliştirdiği bir projeyi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e anlatmak için randevu istediği Çankaya Köşkü'nden yanıt alamadığını söyleyen 32 yaşındaki Murat Erol, çareyi Cumhurbaşkanım Abdullah Baba. Murat Erol Projelerine Hak ve Destek istiyor yazılı mesajı balonlara bağlayıp uçurarak göndermekte buldu. Balonların ağacın dalına takılması sonucu hayal kırıklığına uğrayan Erol Benim bu randevuyu alamayacağım anlaşıldı diyerek eylemine son verdi.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Nalbantoğlu Mahallesinde oturan turizm ve otomotiv işi ile uğraştığını Murat Erol, polis ve jandarmaya işlenen suçların soruşturmasında kolaylık sağlayacağını söylediği Sorgu Teknikleri adını verdiği projeyi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e anlatmak için Çankaya Köşkü'nden randevu istedi. Beklediği randevunun gelmemesi sonucu Murat Erol çareyi, Setbaşı Köprüsü'nün yanındaki Mahver Çay Bahçesi önünde, bu istediğini, Cumhurbaşkanım Abdullah Baba. Murat Erol Projelerine Hak ve Destek İstiyor yazılı bir kağıdı, satın aldığı uçan balonlara bağlayıp, Çankaya Köşkü'ne ulaşması için havaya bıraktı. Erol, yazdığı mesajını taşıyan balonların ağacın dalına takıldığını görünce bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Çok şansızım. Bu randevuyu alamayacağım anlaşıldı diyen Murat Erol daha sonra ayrılarak işyerine döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Köşkü Abdullah Gül Murat Erol Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (15)

genç projeciler.gncozg@hotmail.com:

ÖZGÜRLÜK :insanlar geliştirdikleri projeleri ülkenin bu alandaki kurumlarına götürmelidir. zaten bu projelerimiz ilgili makamlardada dinlenmiyor.geçiştiriliyor yada detayları çalınıyor.murat denen şahsı tebrik ediyorum.büyük cesaret bizlerde yapacağız.balıkesir

0
0
yanıtYanıtla
kubra.Taşkubr@hotmail.com:

e.şehir kübra:Projeye bak.yorumlara bak. bir insan proje yapmak için bilim insanı olması gerekmez. ayrıca murat erol denilen şahıs bilim insanı olduğunuda idda etmiyor.bu ülkede borcu olanlar dolandırıcı olarakmı adledilecek.benim abimede böyler suçlamalar oldu.oda intihat etti.şaçma sapan karalamalarla insanları mahvetmeyin

0
0
yanıtYanıtla
devlet memuruS.y@gmail.com:

murat erol bursa belediyesine verdiği proje dilekçeleri ve daha öncede farklı projelerle bursamıza ticari ve kültür alanında ödül aldığını belirtirim.lütfen hakarert içerikli mailler atarak. devlet yetkili makamlarından onay almış insanları karalamayınız.

0
0
yanıtYanıtla
a.arkadaşa.ark@gmail.com:

murat erol. adlı kişi daha önce ticari ve kültür alanında destek projesi oluşturmuş ve bursa valiliği tarafından devlet ödülü almıştır.farklı durumlarla insanları karalamayın.Bu haber içinde devletin resmi makamlarından izin alan insan dolandırıcı tanımlamasıyla bu izinleri alamaz.ayrıca öyle bir durum varsa ilgili mercilerle görüşünüz.

0
0
yanıtYanıtla
T.casd@hotmail.com:

Hakaret ve usulsüzce yazılan her yorum hakkında Bursa Türkiye Cumhuriyeti Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatılacaktır.Yukarıdaki ilgili kişi de şu ana kadar kanunla belirlenmemiş bu suçlamanın geçersiz olduğu belirtir haberle ilgili bilgi sahibi olanlara duyrulur.

0
0
yanıtYanıtla
adsızads@gmail.com:

balon ne alaka sanırım farklı bir mesaj var.ya örgüt yada Mit bu herif.allah aklını korusun

0
0
yanıtYanıtla
mevlut keserm.ksr@gmail.com:

Ne mutlu türküm diyene! (genç atatürkçüler)

0
0
yanıtYanıtla
misafirmsf@hotmail.com:

abdullah babana kurban olayım. seninde balonun olayım helal sana birader. bürokrasiye tek başına darbe diye buna denir.

0
0
yanıtYanıtla
ıslami.slam@hotmail.com:

yaşasın islam yaşasın istihbarat yaşasın cumhuriyet.yaşasın balonlar.

0
0
yanıtYanıtla
sdf.karacansdf.s.@gmail.com:

kardeş dolandırıcı adam bukadarını göze almaz.sanırım senin projen duyulmadı..adamı karalıyon.bırak adam yürüsün bürokrasinin üzerine

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title