Haberler

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri'ni Tehlikeye Düşürdüğü İçin Ceza Kesilen Taksiciye CHP'den Ziyaret -2

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri'ni tehlikeye düşürdüğü için ceza kesilen taksiciye CHP'den ziyaret CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'ya yol vermediği için 'Sayın Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri'ni tehlikeye düşürmek' gerekçesiyle ceza kesilen, taksiciyi çalıştığı taksi durağında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri'ni tehlikeye düşürdüğü için ceza kesilen taksiciye CHP'den ziyaret

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'ya yol vermediği için 'Sayın Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri'ni tehlikeye düşürmek' gerekçesiyle ceza kesilen, taksiciyi çalıştığı taksi durağında ziyaret etti. Taksi şoförü M.Y.'ye kesilen cezayı Meclis'e taşıyacaklarını ifade eden Kuşoğlu, Bu olay, devletin tepelerde yüce bir yerlerde vatandaşın da en dipte olduğunu gösteriyor. Bu vatandaşını hor görmektir. Devletle milletin ayrışmasıdır ifadelerini kullandı. Kendisine ceza kesilen taksi şoförü M.Y. ise yaşanan olayı anlatarak O gün oradan geçerken Genel Sekretermiş benim bilgim yok. Bunlar devam ederken sağdan sola geçtim. Mecburum çünkü yolcu yetiştireceğim. Sonra anons üzerine anons ticari sağa çek. Yanıma geldi. Camı açıp 'plakanı aldım' dedi. 15-20 gün sonra bu ceza geldi dedi.

BU OLAY DEVLETLE MİLLETİN ARASININ AÇILDIĞINI GÖSTERİYOR

CHP'li Bülent Kuşoğlu, taksi durağındaki ziyaretinde açıklamalarda bulunarak, söz konusu ihtarnamenin Türkiye Cumhuriyeti'ni küçük düşürmek anlamına geldiğini savunarak Bu olay devletle milletin arasının açıldığını gösteriyor. Devletin tepelerde yüce bir yerlerde vatandaşın da en dipte olduğunu gösteriyor. Bu vatandaşını hor görmektir. Devletin kendisini vatandaşından ayırmasıdır. Halktan ayırmasıdır. Ne oluyor Kimsin sen Devletle milletin ayrışmasıdır. Sadece bunu gösteren bir örnek. Basit bir örnek değil diye konuştu. Kuşoğlu, taksi şoförüne kesilen cezayı Meclis'e taşıyacaklarını belirtti.

CAMI AÇIP 'PLAKANI ALDIM' DEDİ

'Sayın Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri'ni tehlikeye düşürmek' gerekçesiyle ceza kesilen taksi şoförü M.Y., yaşanan olayı şöyle anlattı Pursaklar çıkışında sağ tarafı TOKİ'lerin yapılışında ağır vasıtalar işgal ediyor. Sağ taraf felç oluyor. O gün oradan geçerken Genel Sekretermiş benim bilgim yok. Arkasında da koruma arabası var. Bunlar devam ederken sağdan sola geçtim. Mecburum çünkü yolcu yetiştireceğim. Selektör üzerine selektör. Ben dörtlüleri yakıp tekrar sağ tarafa geçtim. Sonra anons üzerine anons ticari sağa çek. Sonra yanıma geldi. Camı açıp 'plakanı aldım' dedi. Bir şey diyemedim. Yolcumu bıraktım. 15-20 gün sonra bu ceza geldi

BİZİ PARALELLE SUÇLADILAR

Ticari taksinin sahibi ise olay sonrası kendilerine çeşitli suçlamalar yöneltildiğini anlatarak Bizi de paralelle suçladılar. Taksi esnafının, dolmuş esnafının, otobüs esnafının; paralelle, artıyla, eksiyle, dikdörtgenle, kareyle işi olmaz. Herkes ekmek davasında dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Kuşoğlu Fahri Kasırga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title